پخت و پزپلوخوراک

طرز تهیه باسترمه

طرز تهیه باسترمه در طب سنتی

مواد لازم برای ۴ نفر:

  1. برنج ۴ پیمانه
  2. ماهی ازون برون ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
  3. سیب زمینی ۳ عدد
  4. پیاز ۳ عدد
  5. انار دانه ۱ پیمانه
  6. نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای تهیه باستورمه در ابتدا برنج را خیس کرده مطابق معمول آبکش می‌کنیم. داخل قابلمه را چرب کرده سیب زمینی‌ها را پوست گرفته حلقه می‌کنیم و کف ظرف را با آن می‌پوشانیم. بعد پیاز حلقه شده و بعد ماهی را روی پیاز چیده نمک و فلفل کافی به آن اضافه می‌کنیم. بعد دانه انار و کمی برنج و چند قاشق آب روی غذا می‌ریزیم و یک درپوش روی آن می‌گذاریم و برنج آبکش شده را روی آن می‌ریزیم سپس روغن ریخته در ظرف را می‌گذاریم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا مدت یک ساعت پخته شود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: