حساسیت های غذایی چیست؟
حساسیت های غذایی در واقع واکنش شدید سیستم دفاعی بدن به برخی از غذا ها می باشد که تقریبا خطری برای بدن انسان ندارند. معمولا عامل آن ژنتیکی و یا بر اثر یا یک مشکل بیوشیمیایی باشد و نشانه های آن ممکن است فورا و یا تا چند روز بعد در بدن نشان داده شود. برخی از علائم مثل دردشکم، اسهال و استفراغ، نفخ، سرفه، باد شکم، تورم، خارش، سردرد میگرنی، غش یا حالتی شبیه به آن می باشد. برخی از مواد غذایی که باعث ایجاد حساسیت می گردند مثل شیر گاو، گندم، سویا، زرده تخم مرغ، آجیل، ماهی، صدف دریایی، خربزه، گنجد، تخمه، شکلات و… می باشد. تنها راه درمان آن هم دوره از غذاهای آلرژِک و برخی داروهای حساسیت زدا مثل آنتی هیستامین و کورتون ها می باشد.
تبادل تجربیات در تالار گفتگوی طبایع
مراجعه به پزشک برای تشخیص و درمان بیماری ها ضروری است. اما کسب شناخت از بیماری ها و آشنایی با علل بروز آنها می تواند زمینه پیشگیری از ابتلا به بیماری ها را فراهم کند. لذا آگاهی از تجربیات درمانی دیگران می تواند بسیار مفید باشد. شما می توانید قبل از هر گونه اقدامی در جهت درمان بیماری تان با مراجعه به تالار گفتگوی طبایع، بیماری مورد نظرتان بشناسید، پزشکان حاذق در آن بیماری خاص را بیابید و با مراکز درمانی تخصصی آشنا شوید. برای مراجعه به صفحه تبادل تجربیات بیماری حساسیت های غذایی در تالار گفتگوی طبایع به لینک زیر مراجعه نمایید:
پدرام
اومدن از تجربه دیگران درباره درمان الرژی استفاده کنم