download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

آش کدو تنبل

معتدل
...
روغن کنجد
پیاز خرد شده
سبزی آش خرد شده
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، آویشن
کدو تنبل یا کدو خورشتی

حبوبات را از قبل خیس می کنیم. کدوها را به صورت نگینی خرد می کنیم. بعد عدس، ماش، برنج و سبزی را به همراه آب و مقداری نمک و فلفل، زنجبیل و زردچوبه می پزیم. پیاز را با روغن کنجد وکمی رد چوبه و ادویه تفت می دهیم، پس از آن کدو تنبل یا کدو خورشتی را اضافه کرده و تفت می دهیم (بنا به فصل مورد نظر از کدو تنبل یا کدو خورشتی استفاده می کنیم). پس از آن پیاز و کدو را هل مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل، در هنگام صرف غذا می توان از پودر آویشن نیز استفاده کرد.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد