download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

سوپ تره فرنگی با قارچ

سرد و تر
...
هویج
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل
روغن کنجد
جعفری خرد شده
لیمو ترش تازه، آب نارنج یا آبغوره
بلغور جو یا جو پرک
قارچ
تره فرنگی یا پیازچه خرد شده

بلغور جو یا جو پرک را از قبل خیس می کنیم. قارچ ها را به صورت دو الی سه سانتی خرد می کنیم. هویج را رنده می کنیم. بلغور جو را همراه آب و کمی زردچوبه و نمک می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت. هویج و جعفری را افزوده و کمی می پزیم. تره فرنگی یا پیازچه را کمی تفت می دهیم، و سپس قارچ را به آن اضافه کرده و چند دقیقه حرارت داده و به مواد قبلی اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل و نیاز می توانیم از چاشنی آبغوره و یا آب لیموترش تازه استفاده کنیم.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد