download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

پلو چشم بلبلی با هویج

گرم و تر
...
زعفران آب شده
هویج
لوبیا چشم بلبلی
پیاز خرد شده
برنج
روغن کنجد، روغن زیتون
کشمش
نمک، زردچوبه، ادویه پلوئی

برنج و لوبیا را از قبل خیس می کنیم لوبیا را با آب و کمی نمک و زردچوبه کاملاً می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و زردچوبه تفت داده، سپس هویج را خلالی خرد کرده و به همراه ادویه به پیاز افزوده و مدتی تفت می دهیم. برنج را با آب و مقداری نمک چوشانده، سپس آن را آبکشی می کنیم. برنج آبکش شده را به همراه کشمش و سایر مواد آماده شده، لایه به لایه در قابلمه می ریزیم. در پایان، مقداری زعفران آب شده نیز به آن اضافه کرده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد