download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

باقلا پلو

گرم و تر
...
زعفران آب شده
آب
برنج
شوید
نمک، زردچوبه
روغن زیتون
باقلا سبز تازه

برنج را از قبل خیس می کنیم. باقلا را با کمی نمک می پزیم. برنج را همراه با نمک، کمی روغن و آب (مقدار آب ذکرشده در بالا) می پزیم. وقتی آب برنج تقریباً تمام شد، باقلا، شوید و کمی زردچوبه به آن افزوده و اجازه می دهیم پلو با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. قبل از دم کردن غذا می توانیم مقداری زعفران آب شده به آن اضافه کنیم.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد