download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

آش ماش

معتدل
...
برنج نیم کوب
روغن کنجد
پیاز خرد شده
تره، جعفری، گشنیز خردشده
پودر نعناع خشک
جوانه ماش
نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودرزیره

حبوبات را از قبل خیس می کنیم. سبزی را شسته و به 3 تکۀ بزرگ خرد می کنیم. ماش، برنج و سبزی را به همراه آب، نمک، فلفل و کمی زردچوبه و زنجبیل می پزیم تا کاملاً پخته شود و آب غذا تمام شود. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه و ادویه تفت می دهیم. سپس پودر زیره را به آن اضافه کرده و کمی تفت داده و پس از آن نعناع خشک را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و آن را به مواد اضافه می کنیم و کمی حرارت می دهیم تا غذا آماده شود در انتها این غذا را می کوبیم.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد