download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

لوز پسته

گرم و تر
...
آرد برنج
شکر قهوه ای یا عسل
پسته
گلاب

پسته را آسیاب کرده تا مقدار کمی روغن پس بدهد و تقریباً به شکل خمیری درآید. آرد برنچ را چند دقیقه تفت می دهیم. پودر پسته و آرد برنج را در ظرف مورد نظر ریخته، کمی گلاب وعسل به آن اضافه می کنیم. خمیر به دست آمده را خیلی خوب ورز می دهیم تا مواد با هم مخلوط شوند. ته یک سینی مستطیلی را چرب کرده و مواد را ته سینی پهن می کنیم و به شکل لوزی برش می زنیم. حدود 2 تا 3 ساعت سینی را داخل یخچال قرار می دهیم. لوزها بعد از خنک شدن از سینی جدا می شوند .

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد