مزاج | گرم | تعداد نفر | |
مواد لازم | ارده : شش قاشق غذاخوری عسل : دو و یک دوم قاشق مرباخوری پودر کاکائو خالص : یک قاشق چای خوری پودر پسته : یک قاشق مرباخوری | ||
روش تهیه | ارده را در یک ظرف چینی ریخته و عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کامل سفت شده و قوام بیاید، سپس کاکائو را به آن اضافه کرده و آنها را کاملا مخلوط کنید. در انتها پودر پسته را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار مقوی و نشاط آور و دارای انرژی فراوانی است. این شکلات را می توان به همراه یک لیوان شیربادام یا شیرفندق به عنوان صبحانه میل کرد. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...