مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | گرم و خشک،مفید برای بلغمی ها، مقوی عمومی بدن و امور جنسی، مفید برای کم خونی | ||
مواد لازم | برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه زعفران آب شده : به میزان لازم روغن کنجد : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم عدس : یک دوم پیمانه پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ پودر نعناع خشک : به میزان لازم کشک : دو پیمانه بادمجان : چهار عدد بزرگ گردوی کوبیده : یک دوم پیمانه سیر خرد شده : چهار حبه | ||
روش تهیه | برای تهیه کشک و بادمجان با عدس ابتدا بادمجان را به صورت خلال های درشت خرد کرده و مدتی در آب نمک قرار می دهیم. سپس آن را آبکش کرده و با مقداری روغن کنجد تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم. بعد از این که کمی طلایی شد، سیر و پودر نعناع خشک را افزوده و مدتی تفت می دهیم. عدس،برنج و مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و به همراه مقداری آب گرم، نمک، فلفل، ادویۀکاری و زنجبیل می پزیم تا کاملاًبدون آب شوند، سپس آن را می کوبیم. در آخر گردوی کوبیده شده، کشک و زعفران را به کل مواد کوبیده شده افزوده و مدتی حرارت می دهیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...