مواد لازم برای ۴ نفر:
- برنج ۴ پیمانه
- فیله ماهی خرد شده ۳۰۰ گرم
- شوید خرد شده ۳۰۰ گرم (یا شوید خشک مقداری)
- پیاز داغ سرخ شده ۴/۱ پیمانه
- سیر کوبیده و تفت داده شده ۵ ۶ حبه
- گرد لیمو عمانی ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه – زعفران آب کرده به میزان لازم
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
فیله ماهی را خرد کنید همراه با نمک و فلفل و مقداری زردچوبه و مقداری آب و زعفران و کمی آب لیمو بگذارید مزه دار شود. (حدود نیم ساعت کافیست). پیاز داغ را که درست کردید سیر له شده را اضافه کنید و تفت دهید بعد ماهی مزه دار شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید. زیاد هم نزنید تا ماهیتون له نشود. برنج را با ۵ پیمانه و ۶۰ سی سی آب همراه با کمی نمک و روغن بگذارید بپزد و آبش کشیده شود. وقتی آب برنج کشیده شد هر نوع ته دیگی که دوست دارید کف قابلمه چرب شده بریزید. (می توان برنج پخته را یک قاشق ماست سفت و مقداری زعفران آب کرده و کمی دارچین مخلوط کرده و کف قابلمه پهن کرد). بعد به ترتیب یک لایه برنج یک لایه ماهی و مقداری شوید پاشیده و مواد را به آهستگی مخلوط میکنیم. این مرحله را چند بار تکرار کرده و لایه آخر هم برنج سفید است که یک گوشهاش مقداری زعفران آب کرده ریخته و میگذاریم برنج با حرارت ملایم دم بکشد. بعد از پخته شدن در دیس کشیده و در صورت تمایل روی آن گرد لیمو عمانی هم بپاشید.