خواص مرغ محلی در طب سنتی
از لحاظ طب سنتی، خواص مرغ محلی بدین قرار است:
- گوشت مرغ محلی در عین هضم آسان لذیذ و مقوی است. لذا برای تهیه غذای بیماران بجای سایر گوشتها از گوشت مرغ یا خروس جوان استفاده میشود.
- گوشت مرغ همچنین تری بخش و چاقکننده است.
- اگر غذای مرغ خوب باشد و در فضای باز نیز پرورش یابد، از مصرف آن خون خوبی تولید میشود.
- آبگوشت مرغ و جوجه خروس منی را زیاد میکند.
- مغز را تقویت میکند.
طبع مرغ محلی
مزاج آن گرم و تر است.
بهترین نوع پرنده و طیور برای مصرف غذایی، کدام است؟
- بهترین پرندگان برای مصرف غذایی آنهایی هستند که در چراگاه پرورش یافته باشند نه به صورت مصنوعی.
- بهترین طیور از نظر هضم و ارزش غذایی نیز جوجه خروسی است که نزدیک به سه ماهه باشد و تازه شروع به خواندن کرده باشد.
مصلح گوشت مرغ محلی چیست؟
پخت گوشت مرغ محلی با ادویه گرم و مصرف سکنجبین همراه با مرغ، مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.
موزیک بیکلام
ممنون از اطلاعاتخوبتون موفق باشید