اصلاح الگوی تغذیه، پایه و مبنای تمام توصیه های طب سنتی ایرانی است. بسیاری از داروها در طب ایرانی مبتنی بر خواص خوراکی ها و مواد طبیعی ساخته شده و بسیاری از پرهیزات پزشکان طب سنتی با شناخت قواعد طبی حول خواص، مزایا و معایب هر یک از خوراکی ها شکل گرفته است. دانشی که در طی هزاران سال تجربه شده و در حال حاضر نیز توسط طب جدید به شکل های مختلف مورد بررسی قرار گرفته است، نباید نهفته باقی بماند. مجموعه طبایع تلاش کرده است مجموعه کامل از نظر تعداد و علمی از نظر محتوا در رابطه با خواص خوراکی ها از دید طب سنتی را در اختیار شما عزیزان قرار دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی عنوان هر دسته کلیک کنید و برای مشاهده جدول مزاج خوراکی ها و مواد غذایی بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

خواص و مزاج انواع میوه

خواص و مزاج انواع میوه

خواص و مزاج انواع لبنیات

خواص و مزاج انواع لبنیات

خواص و مزاج انواع گوشت

خواص و مزاج انواع گوشت

خواص و مزاج انواع حبوبات

خواص و مزاج انواع حبوبات

خواص و مزاج انواع سبزی

خواص و مزاج انواع سبزی

خواص و مزاج انواع صیفی جات

خواص و مزاج انواع صیفی جات

خواص و مزاج انواع مغزها و آجیل ها

خواص و مزاج انواع مغزها و آجیل ها

خواص و مزاج انواع ادویه و چای

خواص و مزاج انواع ادویه و چای

خواص و مزاج انواع روغن

خواص و مزاج انواع روغن

خواص و مزاج انواع سرکه

خواص و مزاج انواع سرکه

خواص و مزاج انواع عرقیجات

خواص و مزاج انواع عرقیجات

خواص و مزاج انواع توت ها و بذرها

خواص و مزاج انواع توت ها و بذرها

خواص و مزاج انواع ریشه ها

خواص و مزاج انواع ریشه ها