خواص خوراکی ها و مواد غذایی

اصلاح الگوی تغذیه، پایه و مبنای تمام توصیه های طب سنتی ایرانی است. بسیاری از داروها در طب ایرانی مبتنی بر خواص خوراکی ها و مواد طبیعی ساخته شده و بسیاری از پرهیزات پزشکان طب سنتی با شناخت قواعد طبی حول خواص، مزایا و معایب هر یک از خوراکی ها شکل گرفته است. دانشی که در طی هزاران سال تجربه شده و در حال حاضر نیز توسط طب جدید به شکل های مختلف مورد بررسی قرار گرفته است، نباید نهفته باقی بماند. مجموعه طبایع تلاش کرده است مجموعه کامل از نظر تعداد و علمی از نظر محتوا در رابطه با خواص خوراکی ها از دید طب سنتی را در اختیار شما عزیزان قرار دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی عنوان هر دسته کلیک کنید و برای مشاهده جدول مزاج خوراکی ها و مواد غذایی بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

    بستن