باورها و شایعات

آیا مزاج گوشت‌ها با هم متفاوت است؟

بررسی باورهای غلط طبی از منظر طب سنتی

متأسفانه در جامعه باورها و شایعات غلط طبی زیادی در میان توده مردم، رواج یافته است که با آنچه در منابع طب سنتی برای حفظ سلامت و پیشگیری از بیماری‌‌ها ذکر شده، در تضاد است، از این رو ما قصد داریم، هر هفته یکی از این باورها و شایعات را در سایت طبایع، مورد بررسی و تحلیل قرار دهیم:

باور غلط طبی (۹)

مزاج گوشت گاو، گوساله، مرغ و ماهی سرد و مزاج گوشت گوسفند، شترمرغ، بوقلمون و شتر گرم است.

 

بیشتر بخوانید
ارتباط بین انواع گوشت و مزاج افراد در طب سنتی

بررسی و تحلیل از منظر طب سنتی

یکی از باورهای غلط طبی، متفاوت بودن مزاج گوشت‌هاست، در حالی که تمام گوشت‌ها، دارای درجاتی از گرمی و تری هستند و درجه گرمی و تری آن‌ها بیشتر نسبت به گوشت گوسفند (بهترین نوع گوشت) سنجیده می‌شود، مثلاً گوشت گاو، گوشتی دیرهضم، سودازا و گرمی و تری آن نسبت به گوشت گوسفند کمتر است.

باید بدانید که همه گوشت‌ها، گرم و تر هستند اما برحسب اختلاف انواع حیوانات، نوع تغذیه، چاقی و لاغری، محیط زندگی، کم یا زیاد بودن حرکت، دریایی یا خشکی بودن حیوان و … درجه گرمی و تری آن‌ها متفاوت خواهد بود.

مزاج انواع گوشت‌ها
مزاج انواع گوشت‌ها

 

و عموماً مزاج گوشت‌ها بیشتر نسبت به گوشت گوسفند که بهترین و مناسب ترین گوشت از نظر شباهت به مزاج انسان است سنجیده می‌شود، به عنوان مثال گوشت گاوی، گوشتی دیرهضم و سودازاست که خون خوبی از آن برای بدن تولید نمی‌شود و گرم و تری آن نسبت به گوشت گوسفند کمتر است یا گوشت ماهی مولد بلغم است و درجه گرمی و تری آن بسته به نوع آبی که در آن رشد می‌کند متفاوت خواهد بود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *