در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج روغن گردو این گونه آمده است که:
- روغن گردو دارای طبع گرم و خشک است که برای رفع بیماری های سرد و تر بسیار مفید است. این روغن برای رفع دردهای مفصلی, درد گودی لگن و مفصل ران که منشا سرد و تر دارند بسیار مناسب است.
- روغن گردو یک روش طبیعی برای کاهش چروک پوست صورت می باشد و مصرف منظم آن می تواند باعث جوانسازی پوست صورت شود.
- اضافه کردن روغن گردو به رژیم غذایی شما ممکن است با التهاب مزمن ، که با بیماری های قلبی ، برخی سرطان ها و سایر موارد بهداشتی مرتبط است ، مبارزه کند.
- روغن گردو ممکن است به پایین آوردن فشار خون بالا ، یکی از مهمترین عوامل خطر بیماری قلبی کمک کند.
- مطالعات نشان می دهد رژیم های غذایی سرشار از گردو کامل می توانند به کاهش فشار خون کمک کنند.
- روغن گردو یکی از بهترین روش های طبیعی برای افزایش تعداد اسپرم و بهبود حرکت و شکل آن هاست.
- همچنین با بهبود جریان خون در آلت تناسلی و رفع اختلالات نعوظ، به درمان ناباروری در آقایان کمک می کند.
- روغن گردو را میتوان به طور مستقیم روی موها استعمال کرد تا آنها را صاف و براق کند. هرچند میتوانید با گنجاندن آن در رژیم غذاییتان، مزایای بیشتری را برای سلامتیتان کسب کنید. به لطف ویتامین ها و اسیدهای چرب موجود در روغن گردو ، می تواند فولیکول های مو را تغذیه کند ، بنابراین رشد مو را تقویت می کند و از ریزش بیش از حد مو جلوگیری می کند. بنابراین ، شما می توانید در موارد طاسی و یا وقتی می خواهید فولیکول موهای خود را تغذیه کرده و رشد طبیعی آنها را تقویت کنید.
- روغن گردو، یک منبع غنی از ویتامین K میباشد.
- این ویتامین یک ماده بسیار مهم و حیاتی برای حفظ سلامت استخوان ها است.
- ویتامین کا همچنین از به جذب کلسیم در استخوان ها کمک کرده و از بیماری هایی همچون پوکی استخوان جلوگیری می کند.
فهرست محتوا پنهان
مراحل تهیه روغن گردو
روش اول
- مغز گردو را در غذا ساز کاملا خرد کنید . مغز ها را آرام آرام اضافه کنید که خمیر نشود .
- پودر گردو را همراه آب در قابلمه ای بریزید و بگذارید یک ساعت پخته شود .
- مواد حاصل را در دستگاه روغن گیر بریزید و روغن آن را بگیرید .
- روغن به دست آمده را در صافی بریزید و سپس در بطری بریزید و در یخچال نگه داری کنید .
روش دوم
- گردوهای پوست کنده شده را خرد کنید ، آنها را در یک ظرف قرار دهید و روغن زیتون را روی گردو ریخته تا کاملاً پوشانده شود و ظرف را پر کنید. بگذارید این مواد پنج روز بماند، می توانید روزانه چندین بار آن را هم بزنید.
- بعد از گذشت پنج روز از یک پارچه برای جدا کردن گردو از روغن استفاده کنید ، باید گردوها را دور ریخته و روغن آن را نگه دارید ، روغن با خواص گردو آغشته شده است.
می توانید این روش را قبل از اتمام آماده سازی چندین بار انجام دهید ، یعنی در صورت تمایل می توانید روزانه روغن را صاف کرده و گردو خرد شده جدید اضافه کنید.
توجه کنید
- مغز گردو به سبب لطافت و داشتن چربی، زود فاسد میشود که در این صورت به علت سمّیت آن نباید مصرف شود.
- مصرف زیاد گردو موجب جوش صورت و بیماریهای ناحیه دهان (ورم لوزهها و بثورات دهانی) میشود و مصلح گردو آب انار و رب انار است.
- خوابیدن زیر درخت گردو با توجه به پخش کردن برخی ترکیبات فرار توسط درخت، توصیه نمیشود.
- برای مصرف چند روزتان گردو را از پوست خود خارج کنید، پوست گردو محافظ طبیعی خواص آن است. در واقع با نگهداری گردو در پوست چوبیاش، همیشه از گردویی سالم استفاده میکنید.