در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج بادام هندی این گونه آمده است که:
- طبیعت بادام هندی، در طب سنتی گرم و خشک است.
- برای استخوان سازی 5 عدد بادام هندی را در میان وعده صبح میل کنید.
- حاوی چربی اشباع شده است که برای سلامت قلبی عروقی مفید است.
- میزان بالای فیبر در بادام هندی، یبوست و اسهال را به خصوص در دوران بارداری کاهش میدهد
- پتاسیم و منیزیم موجود در این آجیل برای درمان فشار خون بالا، کلسترول و چربی خون بسیار مفید است.
- عنصر مس موجود در بادام هندی، باعث تقویت و افزایش رشد مو شده و از ریزش و سفید شدن آنها جلوگیری میکند.
- سرشار از مس است و برای تولید انرژی و انعطاف پذیری بیشتر رگ های خونی، استخوان ها و مفصل ها ضروری است.
- بادام هندی حاوی مقدار اندک قند و کلسترول مضر است که باعث میشود تا خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ کاهش پیدا کند.
- درست مثل بادام، سطح قند خون شما را کنترل می کند. در یک تحقیق مشخص شد که سطح فعالیت آنتی اکسیدان های بادام هندی، پس از برشته شدن افزایش پیدا می کند!
مصلح
مصطکی، عسل و ربوب ترش مصلح های بادام هندی، بر مبنای طب سنتی اند.