بعد اسلامی آموزش پزشکی و خدمات سلامت
- دکتر سید علیرضا مرندی، رییس فرهنگستان علوم پزشکی، در این زمینه، اظهار داشتهاند که: امیدوارم به سمتی برویم که آموزش پزشکی و ارائه خدمات سلامت، بعد اسلامی داشته باشد.
- و در حاشیه همایش قرآن، عترت و سلامت ویژه جامعه پزشکی در جمع خبرنگاران بیان کردند با اینکه فرهنگستان پزشکی بیست و چند سال قبل تاسیس شده است اما اساسنامه آن بیشتر در خصوص علوم پزشکی بوده و حتی به مسائل سلامت هم ارتباطی ندارد چه برسد به مسائل اسلام و قرآن.
- دکتر مرندی افزود: به درخواست ما، شورای عالی انقلاب فرهنگی اساسنامه فرهنگستان علوم پزشکی را اصلاح کرد در اساسنامه جدید وظایف بسیار سنگینی در خصوص ابعاد مختلف سلامت اعم از جمعی، روانی و اجتماعی به ویژه درباره سلامت معنوی تاکید فراوانی شده است.
- وی گفت: در این اساسنامه در خصوص فلسفه و حکمت مرتبط با سلامت، تربیت پزشک حکیم و قرآنی و مسائل اعتقادی، وظایف سنگینی بر عهده فرهنگستان علوم پزشکی گذاشته است.
فعالیت گروههای مختلف فرهنگستان علوم پزشکی
- وی حکمت، فلسفه و طب اسلامی، سلامت اجتماعی با تاکید بر مبانی اعتقادی، سلامت معنوی، قرآن، عترت و سلامت را از جمله فعالیت گروههای مختلف فرهنگستان علوم پزشکی بیان کرد.
- و ابراز امیدواری نمودند که از طریق استفاده از این گروهها بتوانیم مسائل سلامت را بیشتر و بیشتر درحیطه اسلامی ببریم.
- وی گفت: باید وظیفه خود را به عنوان پزشک و گروه پزشکی در ارتباط با خدا و خلق خدا از بعد اسلامی بیشتر ببینیم.
- و امیدوارم آموزش پزشکان را بتوانیم با مسائل اسلامی، اعتقادی و عترت آمیخته کنیم تا پزشکان، حکیم تربیت شوند.
جمع بندی
- به نظر میرسد که دکتر مرندی با طب اسلامی مخالفتی نداشته باشند اما با بعضی افراد که خود را مصداق طب اسلامی میدانند مانند جناب تبریزیان مخالف هستند و این مخالفت ناشی از انتشار ویدئویی از سوزاندن کتاب طب هاریسون توسط آقای تبریزیان است.
- که در طی این اقدام، سیدعلیرضا مرندی، طی نامهای به رؤسای سه قوه، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و رؤسای سازمان نظام پزشکی و سازمان بازرسی کل کشور به آن واکنش نشان داد.