درباره کتاب اعجاز خوراکی ها
کتاب اعجاز خوراکی ها تألیف غیاث الدین جزایری است. این کتاب خوانندگان را متوجه اهمیت مواد خوراکی کرده و بر طول عمر آنها خواهد افزود و صحت و سلامت را که منشاء سعادت و خوشبختی است به رسم ارمغان تقدیم آنها خواهد نمود.
آشنایی با محتوای کتاب اعجاز خوراکی ها
به اعتقاد نویسنده این کتاب، غذا معجزه دارد و می تواند به جای دوا استفاده شود. در این کتاب مطالب گوناگونی در زمینه شیوه های درست آشپزی، مصرف گوشت، درمان بیماری های قلبی و عروقی، طبخ نان، بیماری های گوارشی و استفاده از میوه ها و گیاهان در پزشکی سنتی ایرانی مورد بررسی قرار گرفته است.
این کتاب سرچشمه حیات را نشان می دهد و غذاهای لذیذ و خوشمزه را جانشین داروهای تلخ و بدخوراک می کند. این کتاب ثابت می کند که هرگاه مردم راه صحیح استفاده از غذا را بدانند هرگز به دارو محتاج نمی شوند.


