مهمترین و بزرگترین الگو برای رسیدن به راز طول عمر و سلامتی انسان پاکسازی است. فرسوده شدن اعضا و بافت ها و عروق و پوست ناشی از راه بندان ها و انسدادهایی است که در طول زندگی بدن را تحت تاثیر قرار می دهد.
فنون طب پایه بر پاکسازی همه دستگاه های بدن استوار است. مهمترین پاکسازی ها به ترتیب اولویت در مورد اعضای رئیسه و خادم الرئیسه و غیرو هستند. چهار عضو قلب ، مغز ، کبد و دستگاه جنسی از اعضای رئیسه هستند.
اولین و مهمترین قدم برای سلامتی و طول عمر شناخت راه های تصفیه و پاکسازی اعضای بدن است.
معرفی کتاب فن پیشگیری و راز طول عمر از دیدگاه طب ایرانی (سنتی)
- کتاب فن پیشگیری و راز طول عمر از دیدگاه طب ایرانی از مجموعه پیک شفا و تالیف سید محمد موسوی میباشد.
- در این کتاب، طرح پیشگیری از بیماری ها و ارائه بهترین روش ها و فن آوری های بهداشت و سلامتی و طول عمر ارائه شده است.
- بدن انسان برای عمرهای 3 تا 5 هزار سال آفریده شده است، چگونه است که عمرها کوتاه شده و بیماری ها فراوان؟!
کتاب «فن پیشگیری و راز طول عمر از دیدگاه طب ایرانی» راه کاری است برای علما، فقها، دانشمندان و نخبگان جامعه که میخواهند به عمر 120 تا 150 سال دست یابند!
فهرست مطالب کتاب فن پیشگیری و راز طول عمر از دیدگاه طب ایرانی
- پیشگفتار
- پیش به سوی زندگی بیشتر از یکصد سال
- بخش پاکسازی مزاجی دستگاه گوارش و کبد
بخش تغذیه
- توصیه های غذایی
- میوه های شفا بخش
- مصرف ماهی زیاد
- مصرف هم زمان ماهی و تخم مرغ
- خوردن ماهی نمک سود
- مصرف تخم مرغ فراوان
- نوشیدن آب
- مصرف گوشت
- روغن های مناسب
- نوشابه
- پرهیزها
بخش ورزش
- نرمش و پیاده روی
- کوهنوردی
- قایق سواری و پاروزنی
- ماهیگیری
- اسب سواری
- ورزش رزمی
- مزرعه داری و باغچه بانی
- شنا در استخر و آب های طبیعی
بخش مالش
- روش ماسا
بخش پاکسازی جمجمه
- عفونت سینوسی
بخش آبزن (حمام داروئی)
بخش پاکسازی خون (خون درمانی)
- حجامت عام
- زالو درمانی
بخش تقویت مغز
- تقویت حافظه
بخش تقویت گوش
بخش تقویت بینی
بخش تقویت چشم
- پاکسازی و پیشگیری
- آگاهی از علل و اسباب ضعف چشم
- علاج
- تقویت
بخش تقویت کلیه ها در سنین پس از میانسالی
بخش تقویت و نگهداری نیروی جنسی
- پاکسازی از طریق روابط جنسی
- ضماد و روغن مالشی تقویت باه
- ملذ ذات
بخش توصیه های پراکنده
- گوشت در انواع آن
- احشاء حیوانات
- گروه روغن ها و چربی حیوانات
بخش اعصاب
- تاثیر فصول در مصرف غذاها
- کم خوابی در علما و دانشمندان
- پر خوابی در علما و دانشمندان
- خواب در بیداری
- در بیان آن چه متعلق به نجوم است
- قوانین حاکم بر مواد غذایی
- تعریف میوه حاکم
- میوه ها
- میوه ها در فصول
- مزاج برخی مواد غذایی
نویسنده یا مترجم
نویسنده: سید محمد موسوی
انتشارات
انتشارات زعیم