- مهمترین و بزرگترین الگو برای رسیدن به راز طول عمر و سلامتی انسان پاکسازی است. فرسوده شدن اعضا و بافت ها و عروق و پوست ناشی از راه بندان ها و انسدادهایی است که در طول زندگی بدن را تحت تاثیر قرار می دهد.
- فنون طب پایه بر پاکسازی همه دستگاه های بدن استوار است. مهمترین پاکسازی ها به ترتیب اولویت در مورد اعضای رئیسه و خادم الرئیسه و غیرو هستند. چهار عضو قلب ، مغز ، کبد و دستگاه جنسی از اعضای رئیسه هستند.
- اولین و مهمترین قدم برای سلامتی و طول عمر شناخت راه های تصفیه و پاکسازی اعضای بدن است.
معرفی کتاب فن پیشگیری و راز طول عمر از دیدگاه طب ایرانی (سنتی)
- کتاب فن پیشگیری و راز طول عمر از دیدگاه طب ایرانی از مجموعه پیک شفا و تالیف سید محمد موسوی میباشد.
- در این کتاب، طرح پیشگیری از بیماری ها و ارائه بهترین روش ها و فن آوری های بهداشت و سلامتی و طول عمر ارائه شده است.
- بدن انسان برای عمرهای ۳ تا ۵ هزار سال آفریده شده است، چگونه است که عمرها کوتاه شده و بیماری ها فراوان؟! کتاب «فن پیشگیری و راز طول عمر از دیدگاه طب ایرانی» راه کاری است برای علما، فقها، دانشمندان و نخبگان جامعه که میخواهند به عمر ۱۲۰ تا ۱۵۰ سال دست یابند!
فهرست مطالب کتاب فن پیشگیری و راز طول عمر از دیدگاه طب ایرانی
- پیشگفتار
- پیش به سوی زندگی بیشتر از یکصد سال
- بخش پاکسازی مزاجی دستگاه گوارش و کبد
بخش تغذیه
- توصیه های غذایی
- میوه های شفا بخش
- مصرف ماهی زیاد
- مصرف هم زمان ماهی و تخم مرغ
- خوردن ماهی نمک سود
- مصرف تخم مرغ فراوان
- نوشیدن آب
- مصرف گوشت
- روغن های مناسب
- نوشابه
- پرهیزها
بخش ورزش
- نرمش و پیاده روی
- کوهنوردی
- قایق سواری و پاروزنی
- ماهیگیری
- اسب سواری
- ورزش رزمی
- مزرعه داری و باغچه بانی
- شنا در استخر و آب های طبیعی
بخش مالش
- روش ماسا
بخش پاکسازی جمجمه
- عفونت سینوسی
بخش آبزن (حمام داروئی)
بخش پاکسازی خون (خون درمانی)
- حجامت عام
- زالو درمانی
بخش تقویت مغز
- تقویت حافظه
بخش تقویت گوش
بخش تقویت بینی
بخش تقویت چشم
- پاکسازی و پیشگیری
- آگاهی از علل و اسباب ضعف چشم
- علاج
- تقویت
بخش تقویت کلیه ها در سنین پس از میانسالی
بخش تقویت و نگهداری نیروی جنسی
- پاکسازی از طریق روابط جنسی
- ضماد و روغن مالشی تقویت باه
- ملذ ذات
بخش توصیه های پراکنده
- گوشت در انواع آن
- احشاء حیوانات
- گروه روغن ها و چربی حیوانات
بخش اعصاب
- تاثیر فصول در مصرف غذاها
- کم خوابی در علما و دانشمندان
- پر خوابی در علما و دانشمندان
- خواب در بیداری
- در بیان آن چه متعلق به نجوم است
- قوانین حاکم بر مواد غذایی
- تعریف میوه حاکم
- میوه ها
- میوه ها در فصول
- مزاج برخی مواد غذایی
نویسنده یا مترجم
نویسنده: سید محمد موسویانتشارات
انتشارات زعیم