خواص خوراکی‌هاروغن ها

خواص و مزاج روغن سیاه دانه در طب سنتی

روغن سیاه دانه در پیشگیری از سفید شدن مو مفید است.

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج روغن سیاه دانه این گونه آمده است که:

  • مالیدن ( و نیز خوردن) روغن سیاه دانه مخلوط با روغن زیتون و کندر برای افزایش نیروی جنسی مفید است.
  • چکاندن روغن در بینی گرفتگی بینی را باز می کند و در فلج عصب صورتی موثر است.
  • در درمان‌ سینوزیت و دردهای عصبی و دردهای‌کمر و دیسڪ و نیز کاهش التهابات پوستی موثر است.
  • در درمان سرفه های سرد ناشی از سرما، درد سینه و تنگی نفس کاربرد دارد.
  • در درمان فلج، درد سرد مفاصل، خواب رفتگی دست و پا و خستگی ها ی مزمن مفید است
  • روغن سیاه دانه در پیشگیری از سفید شدن مو مفید است.
  • اگر ریشه ابروهای شما ضعیف شده و مدت هاست که درنمیاد روغن سیاه دانه را با نوک انگشت ها روی ابروها ماساژ دهید
  • اگر چند قطره ترکیب روغن زیتون و روغن سیاه دانه، را زیر زبان بریزید فورا فشار خون را کاهش می دهد.
  • خوردن روغن سیاه دانه، به دفع سنگهای ادراری ، سوزش ادرار و بزرگی پروستات موثر است.
  • روغن سیاه دانه، به دلیل خواص ضد میکروبی و ضد التهابی که دارد، برای پیشگیری و درمان آکنه و جوش صورت و قرمزی و التهاب ناشی از آن مفید است.
  • روغن سیاه دانه، دارای خواص ضد میکروبی قوی است که خطر ابتلا به بیماری های باکتریایی، قارچی و ویروسی و همچنین عفونت را کاهش می دهد.

توجه کنید که

  •  پیش از مصرف روغن سیاه دانه، بر روی صورت و نواحی حساس بدن، با مالیدن مقداری کمی از آن بر روی پوست دست خود و صبر کردن به مدت حداقل ۲۰ دقیقه، از نداشتن حساسیت نسبت به آن اطمینان حاصل نمایید.
  • روغن سیاه دانه می‌تواند به عملکرد بهتر کبد کمک کند اما مصرف بیش از حد آن می‌تواند برای کبد و کلیه‌ها مضر باشد. اگر کبد یا کلیه شما در حال حاضر دچار مشکل است، درمورد میزان مصرف مناسب با پزشک خود صحبت کنید.

عوارض جانبی

  • مقادیر بالای سیاه دانه برای زنان باردار ممکن است عملکرد رحم را کاهش دهد.
  • سیاه دانه ممکن است لخته شدن خون را کاهش داده و خطر خونریزی را افزایش دهد.
  • مقادیر بالای سیاه دانه باعث هیپوگلایسمی یا کاهش شدید قند خون در افراد دیابتی می شود.

طرز تهیه

  1. روش اول: ۱۵۰ گرم سیاه دانه را در ۱ لیتر آب جوشانیده تا نصف آب بخار شود سپس صاف نموده آب آن را با روغن کنجد یا روغن زیتون مخلوط کرده با آتش ملایم آنقدر بجوشانید تا آنها بخار شود و روغن بماند.
  2. روش دوم:  ۴مثقال سیاه دانه را با ۲۱ مثقال مغز بادام با هم کوبیده و له کرده و آن را در پارچه ای ریخته و خوب فشار دهید و روغن آن را بگیرد.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

توجه توجه!

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن