مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | ملیّن ، ضد صفرا ، ضد چربی خون ، تقویت کبد ، تصفیۀ خون | ||
مواد لازم | آب : یک لیوان عسل : دو قاشق غذاخوری آب زرشک : یک قاشق غذاخوری | ||
روش تهیه | برای تهیه تهیه شربت عسل و آب زرشک ابتدا عسل را در مقداری آب ولرم حل کرده سپس آب زرشک، آب و عسل را با هم مخلوط می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...