مواد لازم
- زردآلوی نصف شده و هسته گرفته ۱ کیلو
- شکر ۱ کیلو
- آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری
- مغز هسته زردآلو
- آب ۳ لیوان
طرز تهیه
برای تهیه مربای زردآلو ابتدا زردآلوها را با آب در قابلمه لعابی ریخته و میگذاریم به مدت ۱۵ دقیقه بپزد. سپس شکر را در فر گرم میکنیم در حدی که آب نشود فقط دمایش در حدی باشد که وقتی به زردآلوها اضافه میکنیم مایع را از قل نیندازد. همرا با شکر مغز زردآلوها را هم اضافه میکنیم و بعد از چند دقیقه آبلیمو را هم میریزیم و میگذاریم تا غلیظ شود به حدی که وفتی ۱ قاشق از آن را در پیشدستی ریختم و تکان دادیم نریزد. سپس زیر مربا را خاموش میکنیم و در شیشه میریزم در آن را میبندیم و بر عکس میگذاریم تا خنک شود.