لطافت پوست و شادابی آن از اهمیت بالایی برخوردار است. سلامت پوست نیز مانند سایر بخش های بدن متاثر از سبک زندگی است. با تغذیه مناسب، خواب خوب، آرامش روحی و کارکرد خوب اندام ها می توانید بدون دغدغه از پوستی با طراوت و شفاف برخوردار باشید.
یکی از عوامل تاثیر گذار بر روی پوست، آب و هوای محیط پیرامون است. ممکن است گرمی یا سردی بیش از حد یا آلودگی هوا باعث آسیب به پوست شود. برای این منظور طب سنتی استفاده از ماسک های طبیعی تهیه شده از میوه های فصل را پیشنهاد می کند.
استفاده از این ماسک ها می تواند جایگزین مناسبی برای لوسیون ها و کرم های مرطوب کننده باشد. بنابراین از آنجایی که در آغاز فصل تابستان هستیم، قصد داریم شما را با هلو و ماسک های طبیعی تهیه شده از آن آشنا نماییم.
فهرست محتوا پنهان
هلو در طب سنتی
- با نام سنتی ( خوخ ) در دو نوع میباشد. اگر از هسته جدا شود (هلو) و اگر از هسته جدا نگردد (شفتالو) نامیده میشود.
- طبیعت سرد و تر دارد (سردی و تری هلو از شفتالو بیشتر است).
- رسیده آن ملین و نارس آن قبض ایجاد میکند.
- برای رفع تشنگی مناسب است.
- مفید در رفع بدبویی دهان و تب های صفراوی است.
- در افراد گرم مزاج مقوی قوای جنسی است.
- اشتهاآور است.
- زیاده روی در مصرف آن ممکن است در افراد با مزاج تر تب های مزمن ایجاد کند و مضر برای اعصاب باشد.
- مصلح آن: عسل؛ مربای زنجبیل و یا شفتالو میباشد.
- در انواع محصولات پوستی، ماسک های زیبایی و کرم ها از این میوه خوشبو استفاده میگردد.
بیشتر بخوانید!
نحوه استفاده از هلو برای دفع خلط صفرای غیر طبیعی
- آب هلو رسیده را بگیرید و سپس آب رسیده آن را یک شب نگه داشته تا مواد غلیظ ( دُرد) آن ته نشین گردد.
- صبح صاف شده آن با شکر، ترنجبین و یا شیرخشت آشامیده شود.
استفاده از ماسک هلو
خواص ماسک های پوستی هلو
- پاکسازی پوست
- نرمی پوست
- افزایش قابلیت ارتجاعی پوست
- کاهش خطوط پیری و چروک ها
- روشنی پوست
- شادابی و لطافت پوست
- لایه برداری طبیعی پوست (به دلیل وجود اسیدهای آلفا هیدروکسی)
- بهبود سلامت پوست
- باز نمودن منافذ مسدود پوست
- جلوگیری از سوزش و التهابات پوست
- در نتیجه استفاده مداوم پوست صاف تر، نرمتر و لطیف تر خواهد شد.
نکات اولیه در طرز تهیه ماسک هلو
- به منظور تهیه یک ماسک صورت با هلو ترجیحا آنهایی را که رسیده هستند انتخاب کنید. شیوه ی تهیه آن بسیار آسان است.
- میوه را له کنید تا شبیه خمیر شود سپس آن را با مواددیگری که ذکر میگردد مخلوط نمایید.
- اگر هلوی رسیده در دسترس نداشتید میتوانید میوه نارس را کمی آب پز کرده تا نرم گردد.