خواص خوراکی‌هامیوه ها

خواص و مزاج شفتالو در طب سنتی

مصرف شفتالو در فصول گرم، سبب تسكين حرارت ناشی از غلبه خون و رفع تشنگی می‌شود.

در خصوص خواص و مزاج شفتالو در طب سنتی آمده است که :

  • مزاج آن سرد و تر است.
  • سردی و تری هلو از شفتالو بیشتر است.
  • رطوبت دهنده و نرم کننده‌ی شکم است. لذا اگر به شکل صحیح مصرف شود مانع از بروز یبوست می‌شود.
  • برگه هلو و شفتالو برای پیشگیری و درمان یبوست مفید است.
  • مصرف آن در فصول گرم، سبب تسکین حرارت ناشی از غلبه خون و رفع تشنگی می‌شود.
  • در گرم مزاجان موجب کم کردن جوشش خون و صفرا می‌گردد.
  • بدبویی دهان را از بین می‌برد.
  • تقویت کننده قوای جنسی است.
  • در مزاج‌های گرم سبب تحریک اشتها می‌شود.

مصرف شفتالو برای چه افرادی مضر است؟

  • برای افراد سرد مزاج و کسانی که به بیماری‌های دستگاه عصبی مبتلا هستند، مضر است.
  • برای افراد با مزاج تر زیان آور است و سبب تب‌های مزمن می‌شود.
  • افراد مبتلا به دیابت باید از خوردن شفتالو بپرهیزند چون باعث بالا رفتن قند خون آن‌ها می‌شود.

مصلح شفتالو چیست؟

عسل و مربای زنجبیل مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج شفتالو هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 4 =

نوشته های مشابه

بستن