ادویه ها و چای های سنتیخواص خوراکی‌ها

خواص و مزاج قهوه در طب سنتی

قهوه سبب برطرف شدن ضعف جسمانی و خستگی ناشی از مسافرت و یا کار سخت می‎شود

خواص و مزاج قهوه در طب سنتی بدین قرار است:

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • هر چه بیشتر بماند و کهنه‌تر شود از حرارت مزاج آن کاسته می‌شود.
  • ملین طبع و مدر است. لذا مصرف متعادل آن در بهبود یبوست موثر است.
  • سبب برطرف شدن ضعف جسمانی می‎شود و خستگی ناشی از مسافرت و یا کار سخت را تن بیرون می‌کند.
  • تقویت کننده معده است.
  • مانع از شدت یافتن صفرا و غلیان آن می‌شود.
  • خون را رقیق می‌کند.
  • مانع سوختن خون و صفرا و سودا شده و اخلاط را رقیق می‌کند.
  • خشک کننده رطوبات است و سرفه بلغمی و نزله را رفع می‌کند.
  • در تب‌های صفراوی و دموی و حتی سوداوی مفید است.
  • بازکننده گرفتگی‌ها و انسدادها است.
  • برای اکثر سردردها مفید است و آن‌ را تسکین می‌دهد.
  • پرخوابی را درمان می‌کند.
  • مصرف قهوه تشنگی زیاد را برطرف می‌کند.

عوارض زیاده روی در مصرف قهوه

  • مصرف زیاد قهوه در سردمزاجان و گرم مزاجان مضر بوده و بی‌خوابی، بیداری و سردرد را بدنبال خواهد داشت.
  • همان طور که عنوان شد، مدر است و رطوبات بدن را خشک می‌کند لذا مصرف بیش از حد آن باعث لاغری بدن می‌شود.رنگ چهره را زرد می کند.
  • اندکی نفخ ایجاد می‌کند.
  • مضر قلب است. باعث تحریک و ضعیف شدن قلب می‌شود.
  • باعث کاهش منی و تضعیف قوای جنسی سردمزاج‌ها می‌شود.

مصرف قهوه برای چه کسانی مضر است؟

  • کسانی که در بدنشان عفونت و خلط فاسد زیادی وجود دارد.
  • زنان باردار و شیرده
  • افرادی که دچار رفلاکس گوارشی هستند.
  • افراد مبتلا به فشار خون بالا

نکات مهم در مصرف قهوه

  • بهترین همراه قهوه که سبب رائحه و طعم خوش آن می‌شود؛ زعفران است.
  • خوردن آن ناشتا و همراه با شیر مضر است.
  • بهتر است همانند چای، یک ساعت قبل یا دو ساعت بعد از غذا نوشیذه شود.

مصلح قهوه چیست؟

گلاب، زعفران و زنجبیل، مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج قهوه هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۳.۳۳ (۳ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3.33 (3 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن