خواص خوراکی‌هاصیفی جات

خواص و مزاج بادمجان در طب سنتی

بادنجان تقویت‌کننده معده و مسکن درد مفاصل ناشی از گرمی است

خواص و مزاج بادنجان (بادمجان) در طب سنتی به شرح زیر است:

  • مزاج بادمجان گرم و خشک است.
  • تقویت‌کننده معده و مسکن درد مفاصل ناشی از گرمی است (معمولاً از لمس محل درد گرمی احساس می‌شود).
  • بادمجان خوشبو کننده عرق و مدّر می‌باشد.
  • سبب تسکین سردرد گرم می‌شود.

مصرف بادمجان با روغن‌های طبیعی، ملین و با سرکه قابض و سبب یبوست می باشد. بنابراین ترشی بادنجان برای مبتلایان به یبوست و خشکی پوست مناسب نیست.

نحوه مصرف بادنجان (بادمجان)

برای مصرف بادمجان باید آن را پوست کنده و خرد کنید. سپس روی آن نمک بپاشید و در یک کاسه آب قرار دهید تا آب آن سیاه شود. این کار را تکرار کنید تا پس از چند بار تعویض آب، به مرور تیرگی آب کم شده و در نهایت آب سیاه نشود.

عوارض مصرف زیاد بادنجان

  • تیرگی پوست
  • درد چشم سوداوی
  • بواسیر
  • کولیت

مصلح بادنجان یا بادمجان

زیره، گلپر و سرکه مصلح و بهبوددهنده خواص و مزاج بادنجان (بادمجان) هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: