خواص خوراکی‌هاصیفی جات

خواص و مزاج بادمجان در طب سنتی

بادنجان تقویت‌کننده معده و مسکن درد مفاصل ناشی از گرمی است

خواص و مزاج بادنجان (بادمجان) در طب سنتی به شرح زیر است:

  • مزاج بادمجان گرم و خشک است.
  • تقویت‌کننده معده و مسکن درد مفاصل ناشی از گرمی است (معمولاً از لمس محل درد گرمی احساس می‌شود).
  • بادمجان خوشبو کننده عرق و مدّر می‌باشد.
  • سبب تسکین سردرد گرم می‌شود.

مصرف بادمجان با روغن‌های طبیعی، ملین و با سرکه قابض و سبب یبوست می باشد. بنابراین ترشی بادنجان برای مبتلایان به یبوست و خشکی پوست مناسب نیست.

نحوه مصرف بادنجان (بادمجان)

برای مصرف بادمجان باید آن را پوست کنده و خرد کنید. سپس روی آن نمک بپاشید و در یک کاسه آب قرار دهید تا آب آن سیاه شود. این کار را تکرار کنید تا پس از چند بار تعویض آب، به مرور تیرگی آب کم شده و در نهایت آب سیاه نشود.

عوارض مصرف زیاد بادنجان

  • تیرگی پوست
  • درد چشم سوداوی
  • بواسیر
  • کولیت

مصلح بادنجان یا بادمجان

زیره، گلپر و سرکه مصلح و بهبوددهنده خواص و مزاج بادنجان (بادمجان) هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 1 =

نوشته های مشابه

بستن