خواص و مزاج سیب زمینی ترشی در طب سنتی بدین قرار است:
- مزاج آن گرم و تر است.
- خوردن آن برای سرفه و خشونت سینه نافع است
- محرک نیروی جنسی میباشد.
- چاقکننده و ملین است.
- ادرارآور و همچنین اشتهاآور است.
- کاهنده فشار خون و بهبود دهنده عملکرد کبد است.
- از مصلحات آن میتوان دارچین، میخک و عسل را نام برد.
بهترین زمان مصرف سیب زمینی ترشی
سیبزمینی ترشی به اندازه کافی بزرگ است اما خیلی زود رطوبت خود را از دست داده و به سادگی چروکیده میشود. برای همین بهتر است بعد از چیده شدن مصرف شود.