خواص و مزاج سیب زمینی در طب سنتی
خواص و مزاج سیب زمینی در طب سنتی به شرح زیر است:
- مزاج سیب زمینی سرد و تر است.
- خون تولید شده در اثر هضم آن نسبتاً غلیظ است. لذا برای کودکان، خانمهای باردار یا شیرده، افراد کهنسال و افراد مبتلا به غلظت خون توصیه نمیشود.
- سیب زمینی سبب افزایش وزن میشود ولی در کنار افزایش وزن به اندازه گندم و برنج نیرو بخش و مقوی نیست.
مصرف سیبزمینی برای چه افرادی مضر است؟
- برای افراد مبتلا به سنگ کلیه و مثانه
برای افراد دارای معدههای ضعیف (به دلیل هضم نسبتاً سخت) - برای افراد مبتلا به غلظت خون
بهترین نحوه مصرف سیبزمینی
- مصرف سیب زمینی به شکل تنوری (زیر ذغال یا داخل فر) و آب پز مناسبتر است.
- در تهیه آن به شکل سرخ کرده و خلال نیز بهتر است از روغن ارده کنجد استفاده شود.
- جهت هضم بهتر، کم کردن مضرات و بهبود خواص و مزاج سیب زمینی بهتر است از ادویهجات گرم نظیر دارچین، آویشن، زنجبیل و زیره سبز به عنوام مصلح استفاده گردد.
رضا
سلام درسته که با پختن سیب زمینی طبعش گرم میشه؟