خواص خوراکی‌هالبنیات

خواص و مزاج ماست در طب سنتی

ماست را می‌توان یک غذای کامل برای میان‌وعده یا وعده‌های غذایی تابستانی به حساب آورد

خواص و مزاج ماست دو فاکتور مهم در مطالعات ما می‌باشند.

  • مزاج و طبیعت ماست سرد و تر است و هر قدر ترش‌تر و رقیق‌تر باشد سردی و تری آن بیشتر است.

از جلمه خواص ماست نیز می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  رفع تشنگی در هوای گرم و همچنین تقویت قوای جنسی گرم مزاجان
  •  افزایش رطوبت بدن و تعدیل حرارت بدن
  • کاربرد به عنوان یک غذای کامل برای میان‌وعده یا حتی وعده‌های غذایی تابستانی

زیاده روی در مصرف ماست چه عواقبی را در پی دارد؟

  • چون خلط خام تولید می‌کند، برای سرد مزاجان و افرادی که معده‌ی سرد دارند زیان‌آور می‌باشد.
  • در سرد مزاجان باعث ایجاد لکه‌های سفید در بدن، قولنج و دردهای مفاصلی می‌شود.
  •  باعث سوءمزاج سرد و تر در دستگاه گوارش و کبد، مفاصل، مغز و…، به‌ویژه در سرد‏مزاجان می‌شود.

نکاتی که در مصرف ماست باید به آن‌ها توجه کرد:

  • افرادی که دچار سوءهاضمه، یبوست ناشی از سردی مزاج و نفخ هستند باید در مصرف ماست اعتدال را رعایت کرده و علی الخصوص ماست ترش رقیق به هیچ‌وجه نخورند.
  •  از زنیان، نعناع، آویشن، کاکوتی، پونه، کشمش، گل سرخ، زنجبیل، مویز، گردو و سیاه دانه به عنوان مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج ماست استفاده شود.
  • مصرف ماست به همراه غذای گوشتی و غذاهای ترش مزه، موجب فساد غذا در معده شده و در طولانی مدت سبب بروز بیماری‌های مزمن می‌شود
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

توجه توجه!

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن