ادویه ها و چای های سنتیخواص خوراکی‌ها

خواص و مزاج تخم کافشه در طب سنتی

شیره تخم کافشه با آب انجیر یا عسل برای پاکسازی ریه و اکثر بیماری‌های سرد ریه مفید است

خواص و مزاج تخم کافشه ( تخم کاجیره یا تخم گلرنگ) در طب سنتی بدین قرار است:

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • شیره آن با آب انجیر یا عسل برای پاکسازی ریه و اکثر بیماری‌های سرد ریه مفید است.
  • استفاده از تخم کافشه در آش‌های ساده که در آن ماش نیز باشد، منضج و تحلیل برنده بلغم خام می‌باشد.
  • ضدنفخ است و بادها را تحلیل می‌برد.
  • روغن کاجیره کاشتنى شکم را روان می‌کند.
  • اگر مغز دانه‌‏اش را در آبگوشت ریزند یا از مغز دانه آن و بادام و عسل خوب سازند و مصرف کنند، مسهل است.
  • شهوت جنسی را بر می‌انگیزد.

نکته مهم: تخم کافشه بعد از شیر نباید خورده شود چرا که باعث انجماد آن در معده می‌شود.

عوارض زیاده روی در مصرف تخم کافشه یا تخم کاجیره

  • تضعیف و نارسایی معده
  • سقط جنین
  • بروز حساسیت‎ها و التهابات پوستی
  • توقف لخته شدن خون و احتمال خونریزی شدید

مصرف تخم کافشه در چه افرادی ممنوع است؟

  • زنان باردار
  • افراد مبتلا به زخم معده
  • افراد مبتلا به هموروئید
  • افراد دارای حساسیت پوستی و داروئی

مصلح تخم کافشه و روش‌های کاهنده مضرات آن چیست؟

  • انیسون مصلح و بهبوددهنده خواص و مزاج تخم کافشه است.
  • مصرف تخم کافشه همراه با شیرینی‌های طبیعی نیز روش دیگری برای کاهش مضرات آن است.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *