ادویه ها و چای های سنتیخواص خوراکی‌ها

خواص و مزاج زردچوبه در طب سنتی

امروزه زردچوبه به عنوان یکی از پرطرفدارترین افزودنی‌ها در آشپزی بکار می‌رود.

خواص و مزاج زردچوبه در طب سنتی بدین قرار است:

  • مزاج زردچوبه گرم و خشک است.
  • امروزه به عنوان یکی از پرطرفدارترین افزودنی‌ها در آشپزی بکار می‌رود.
  • از مهم‌ترین خواص زردچوبه رفع گرفتگی‌های کبد است.
  • اگر در غذایی که زردچوبه بکار رفته آبلیمو نیز اضافه شود، برای درمان کبد چرب بسیار مفید است.
  • جویدن این گیاه در دهان برای تسکین درد دندان مفید است، البته اگر کمی تفت داده و به صورت گرم و نرم شده استفاده شود.
  • ذرات گرد این گیاه برای خشک کردن زخم‏‏‌ها و رفع درد ورم آنها، مفید است.
  • کوبیده آن (پودر زردچوبه) جهت بندآمدن خون‌ریزی زالو بکار می‌رود.
  • بستن زردچوبه به محل ورم‌ها باعث کاهش درد آن و تحلیل ورم می‌شود .
  • مصرف مناسب آن برای تقویت چشم مفید است.

نکته مهم: زردچوبه ضمن خواصی که دارد، نباید با داروهای ضدانعقاد مصرف شود و بهتر است هفت روز قبل از هر عمل جراحی، مصرف آن به حداقل برسد.

مقدار مناسب مصرف زردچوبه

میزان مصرف ادویه‌هایی مانند زردچوبه، جهت بهره‌مندی از خواص آن، نباید بیش از هفت گرم باشد.

مصرف زردچوبه برای چه افرادی مناسب نیست؟

  •  بیماران با سابقه سنگ کیسه صفرا
  •  مبتلایان به زخم معده
  • مبتلایان به بیماری‌های قلبی
  • افراد گرم مزاج

مصلح زردچوبه چیست؟

آب لیمو و آب بالنگ مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج زردچوبه و مهم‌تر از همه کاهنده عوارض آن هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن