علت چربی سوزی
فلفلها حاوی یک ترکیب شیمیایی به نام “کپسایسین” هستند که عملکرد متابولیسم (سوخت ساز بدن) را سرعت می بخشد. به همین خاطر به بدن کمک میکنند تا کالریها را سریعتر بسوزانند. این ترکیب شیمیایی با افزایش حرارت بدن نقش مهمی را در افزایش ضربان قلب ایفا میکند.
علاوه برآن، تحقیقات نشان داده افرادی که غذاهای تند میخورند معمولاً مقدار کمتری غذا میخورند از این رو مقدار وزنشان را بیشتر تحت کنترل دارند. این مواد شیمیایی همچنین باعث می شوند بدن شما بعد از تمام شدن غذا هم به سوزاندن کالری ادامه دهد.
فواید بیشتر
رژیم های غذایی که در آن ها از مواد غذایی تند مانند فلفل قرمز و زردچوبه استفاده می شود، سلامتی عمومی بدن را بالا می برد و ممکن است از خیلی بیماری های جدی و خطرناک جلوگیری کند. تحقیقات نشان می دهد کسانی که غذاهای تند را در برنامه غذایی شان جا می دهند، سالم تر و طولانی تر از افرادی که غذاهای تند نمی خورند زندگی خواهند کرد. عطر و طعم تند را می توان از فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه و انواع ادویه های دیگر که همگی در آشپزخانه شما هستند، یافت.
ملاحظه
مصرف فلفل قرمز در وعده های غذایی از مهم ترین عوامل برای افزایش سوخت و ساز بدن است. فلفل قرمز را یکی از طبیعی ترین خوراکی های چربی سوز می شناسند که می تواند میزان چربی های موجود در بدن را به حداقل ممکن برساند. در صورت داشتن اختلال در عملکرد دستگاه گوارش و درد معده از مصرف زیاد فلفل تند بپرهیزید و سایر خوراکیهای مفید برای لاغری را مصرف کنید.
- فلفل قرمزهای دلمه ای خاصیت چربی سوزی ندارند اما حاوی مقدار زیادی ویتامین و مواد مغذی می باشند.