تاثیر غذاهای با طبیعت سرد و گرم بر میزان یادگیری دانشجویان

نویسندگان علیرضا عطاردی ، مجتبی کیان مهر ، عباسعلی عباس نژاد ، محمد معصوم زاده ، حمید راسخی
چکیده

مقدمه: یادگیری، فرآیند ذهنی مهمی است که از عوامل بیرونی و درونی متعددی تاثیر می پذیرد و یکی از این عوامل تغذیه است. در این پژوهش تاثیر غذاهای با طبیعت سرد و گرم بر یادگیری دانشجویان در فراگیری درس زبان انگلیسی عمومی بررسی گردیده است.

روش ها : این مطالعه ی نیمه تجربی بر روی ۲۶ نفر دانشجوی پسر سالم انجام شد. شرکت کنندگان در طول ترم تابستانی به دو گروه تغذیه با رژیم غذایی گرم و تغذیه با رژیم غذایی سرد تقسیم شدند. دانشجویان به طور همزمان و با یک استاد که از نحوه ی توزیع دانشجویان در گروه ها اطلاعی نداشت، ۳ واحد درس زبان انگلیسی عمومی را در شرایط یکسان آموزش دیدند. در پایان ترم نمرات این درس از استاد مربوطه اخذ و داده ها در نرم افزار آنالیز آماری SPSS نسخه ۵/۱۱ وارد گردید و مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.

یافته ها: دو گروه مورد مطالعه از لحاظ دانشگاه محل تحصیل، ترم تحصیلی، مقطع تحصیلی و منطقه ی آزمون در کنکور سراسری با یکدیگر تفاوتی نداشتند (۰۵/۰<>

نتیجه گیری: یافته های مطالعه ی حاضر نشان می دهد که ماهیت سردی و گرمی غذا بر میزان یادگیری دانشجویان در فراگیری درس زبان انگلیسی عمومی تاثیر نداشته است؛ اما به نظر می رسد برای رسیدن به قطعیت بیشتر در این موضوع نیاز به مطالعات بیشتر و با حجم نمونه ی بیشتر باشد.

لینک دانلود مقاله تاثیر غذاهای با طبیعت سرد و گرم بر میزان یادگیری دانشجویان
عنوان نشریه نشریه طب سنتی اسلام و ایران ، پاییز ۱۳۹۰،  شماره۳
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *