نویسندگان | رویا جاجوندیان |
چکیده | زردچوبه گیاهی است که در طب سنتی از دیرباز دارای جایگاه ویژه ای است . گیاه آن پایا به ارتفاع یک و نیم متر با برگهای قاعده ای ساقه بدون دمبرگ با غلاف مشخص ، گلهای این گیاه ، به صورت سنبله ای محصور در دو برگچه ی سبز مایل به زرد می باشند . در اطراف ساقه زیرزمینی گیاه ، غده هایی تولید می شود به رنگ زرد و به طول 3 تا 7 و قطر 1 تا 2 سانتی متر با سطحی نسبتا صاف که محل افتاده ی ریشه بر روی آنها دیده می شود این غده ها همان زردچوبه هستند . زردچوبه باعث کاهش ترشحات معده می شود ، ضد زخم معده و دئودنوم است در غلظتهای بالا اثر باکتری کشی دارد |
لینک دانلود مقاله | زردچوبه از دیدگاه طب سنتی |
عنوان نشریه | نشریه پرستاری و مامایی ارومیه ، زمستان 1383 ، شماره4 |
نوشته های مرتبط
بررسی وضعیت درمان 20 بیمار دارای زخم پای دیابتی درجه 2 و 3 براساس پروتکل های درمانی مبتنی بر طب سنتی ایرانی در بجنورد طی سال های 95-1394، یک مطالعه مقایسه ای با درمان های لیزر کم توان
نویسندگان حسن حاج طالبی ، حسن خانی ، حمیدرضا حاج طالبی چکیده مقدمه: زخم پای دیابتی یکی از شایع ترین مشکلات در بیماران دیابتی می باشد. درمان زخم پای دیابتی بسیار پیچیده است و نیاز به دقت زیادی دارد به...
کاربردهای درمانی شیر شتر در بیماری های کبد
نویسندگان سید موسی الرضا حسینی ، سعید زیبائی ، مهدی یوسفی ، علی تقی پور ، محمد رضا نورس چکیده سابقه و هدف: در منابع طب سنتی ایران شیر شتر با خواص غذائی وداروئی متعدد،به ویژه در كبد و درمان...