هشتمین کلاس آموزش مجازی آکادمی طبایع با همکاری انجمن علمی طب سنتی ایران برگزار میگردد:
عنوان کلاس
از خرید تا پخت مواد غذایی در آشپزخانه دوست داشتنی من
زمان برگزاری کلاس
- چهارشنبه 28 آبان ماه، ساعت 16 الی ۱۹ به مدت 3 ساعت (دو جلسه 1.5 ساعته).
در انتهای این کلاس یک گواهینامه از انجمن علمی طب سنتی ایران تنها مرجع قانونی و تخصصی این حوزه در کشور دریافت خواهید کرد.
توضیحات کلاس
مبحث خوردن و آشامیدن از اصول ششگانه طب سنتی ایران است که در متون علمی توجه ویژهای بدان شده است؛ در واقع توجه به نوع غذا و تغذیه مناسب اثر قابل توجهی بر بیماریهای غیر واگیردار از جمله سرطانها، بیماریهای قلب و عروق، دیابت، چاقی، آلزایمر، کبد چرب و امثال آنها دارد و از امور واجب و شروط لازم برای حفظ سلامتی و درمان بیماری این است که:
1) غذا از مواد اولیه خوب، سالم و طبیعی تهیه شده باشد.
2) مواد غذایی به خوبی نگهداری شده باشند.
3) غذا خوب پخته شده و خوش عطر و طعم باشد (آشپزی خوب).
همه اینها به خاطر این است که توجه طبیعت بدن به غذا، در هضم و جذب غذا بسیار مهم است و طبیعت به غذایی که لذیذ و اشتهاآور نباشد، میل و رغبتی ندارد و آن را خوب هضم نمیکند و جالبتر از همه این که اگر غذا لذیذ باشد و با لذت خورده شود، طبیعت بدن هوشمندانه بخش مضر آن را دفع میکند و بخش مفید آن را جذب مینماید (به شرط بیدار و قوی بودن طبیعت و عدم مداومت به غذاهای مضر).
اما برعکس؛ اگر بهترین مواد اولیه به کار رود اما غذا لذیذ و اشتهاآور نباشد، حتی میتواند به مواد مضر در بدن تبدیل شود. پس خرید و انتخاب صحیح مواد غذایی و نگهداری و شیوه پخت صحیح این مواد برای حفظ سلامت بدن و جلوگیری از بیماریهای غیرمسری ضروری خواهد بود.
هدف از برگزاری کلاس
آشپزی هنری است که هم بانوان و هم مردان باید بیاموزند تا بتوانند از سلامتی خود محافظت کنند و نحوه انتخاب موادغذایی سالم و طبیعی، نحوه نگهداری از آنها و مهمتر از همه، شیوه استفاده و پخت این مواد به گونهای که با کمترین ضرر و آسیب همراه بوده و منجر به حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماریها شود؛ از جمله سوالاتی است که امروزه ذهن خیلی از مردم را به خود درگیر کرده است، پس برای یافتن سوالات خود، در کارگاه از خرید تا انتخاب مواد غذایی با ما همراه باشید.
سرفصل های کلاس
- آشنایی با نحوه خرید و انتخاب مواد غذایی
- آشنایی با نحوه بستهبندی و نگهداری موادغذایی
- آشنایی با بهترین روش پخت مواد غذایی
- ارائه نکاتی مفید در خصوص انتخاب و مصرف: روغنها، ربها، چاشنیها مثل آب لیمو و آبغوره و…، گوشتها، لبنیات، ادویهها، دمنوشها
سوابق استاد کلاس
خانم دکتر الهام اختری
- پزشک و متخصص طب سنتی ایران
- فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی تهران
- عضو انجمن علمی طب سنتی ایران
- عضو انجمن تحقیقات طب سنتی
- عضو هیئت علمی و استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ایران
- مولف کتابهای از بارداری تا شیردهی با طب ایرانی و طب سنتی و بلوغ دختران
لینک ثبت نام
ثبت نام این دوره آموزشی به پایان رسیده است، اما فایل صوتی و اسلایدهای آموزشی کلاس با هزینه کمتر در اختیار علاقهمندان قرار خواهد گرفت، جهت کسب اطلاعات بیشتر به شماره 09394398583 در تلگرام یا بله پیام دهید. با تشکر
مشاهده سایر کلاسها
همراه همیشگی طبایع، شما میتوانید از طریق این (لینک) سایر کلاسهای برگزار شده در آکادمی طبایع را مشاهده بفرمایید.
جزوه جامع خواص خوراکی ها
اگر علاقهمند به موضوع مزاج و خواص خوراکی ها هستید، می توانید جزوه جامع خواص خوراکی های طبایع را از طریق (این لینک) خریداری نمایید.