درباره جزوه جامع خواص، مزاج و مصلحات خوراکیهای طبایع
اصلاح الگوی تغذیه، پایه و مبنای تمام توصیه های طب سنتی ایرانی است. بسیاری از داروها در طب ایرانی مبتنی بر خواص خوراکی ها و مواد طبیعی ساخته شده و بسیاری از پرهیزات پزشکان طب سنتی با شناخت قواعد طبی حول خواص، مزایا و معایب هر یک از خوراکی ها شکل گرفته است.
دانشی که در طی هزاران سال تجربه شده و در حال حاضر نیز توسط طب جدید به شکل های مختلف مورد بررسی قرار گرفته است، نباید نهفته باقی بماند. مجموعه طبایع تلاش کرده است مجموعه کامل از نظر تعداد و علمی از نظر محتوا در رابطه با خواص خوراکی ها از دید طب سنتی را در اختیار شما عزیزان قرار دهد.
اهمیت شناخت خواص خوراکیها در طب سنتی
خوراکیها و مواد غذایی جز یکی از مهمترین داروها در طب سنتی به حساب میآیند. آشنایی با خواص و ملاحظات مصرف این مواد و شناسایی خواص و عوارض مصرف هر یک برای افراد علاقهمند به طب سنتی و کسانی که در رشتههای مرتبط مشغول به کار هستند اهمیت زیادی دارد. ما در طبایع تلاش کردیم جزوه جامع خواص، مزاج و مصلحات خوراکیهای کاربردی را تدوین کنیم.
محتوای جزوه جامع خواص، مزاج و مصلحات خوراکیهای طبایع
جزوه جامع خواص، مزاج و مصلحات خوراکیها، حاصل سالها تولید محتوا در مجموعه طبایع و بهرهگیری از منابع علمی و تخصصی و مصاحبههای پزشکان متخصص طب سنتی است.
در این جزوه اطلاعات نزدیک به 300 خوراکی پرکاربرد و معروف به شرح زیر گردآوری شده است:
- طبع یا مزاج
- خواص و مزایای مصرف
- عوارض مصرف
- روشهای مصرف
- گروههای حساس
- مصلحات
ویرایش 1.01 جزوه جامع خواص خوراکیهای فعلی در تاریخ 21 دی 1401 در 379 صفحه و 289 سرفصل اصلی به شرح زیر تهیه و تدوین شده است:
میوهها
آلبالو، آناناس، آلو، ازگیل، انار ترش، انار شیرین، انبه، انجیر، انگور، بالنگ، بکرایی، به ترش، به شیرین، پاپایا، پرتقال، تاجریزی، تمر هندی، چغاله بادام، خرما، خرمالو، دارابی، زالزالک، زردآلو، زرشک، زغال اخته، زیتون، سنجد، سیب ترش، سیب شیرین، شفتالو، شلیل، عناب، غوره، کاکائو، کنار، کیوی، گریپ فروت، گلابی ترش، گلابی شیرین، گوجه سبز، گیلاس، لیمو ترش، لیمو شیرین، لیمو عمانی، مازو، موز، مویز، نارنج، نارنگی، نارگیل، هلو
لبنیات
پنیر، خامه، دوغ، سرشیر، شیر، قراقروط، کره محلی، کشک، ماست
گوشتها
آهو، اردک، بز، بلدرچین، بوقلمون، پاچه، تخم مرغ، جگر سفید، جگر سیاه، جوجه، چشم، خروس، دل (قلب)، دنبه، زبان، سیرابی، شتر، شترمرغ، غاز، قرقاول، قلوه، کبک، کبوتر، گاو، گوزن، گوساله، گوسفند، ماهی، مرغ محلی، مغز، میگو
حبوبات
ارزن، باقالا خشک، برنج، جو، جو دوسر، ذرت، لپه، لوبیا چشم بلبلی، عدس، گندم، ماش، نخود، نخود فرنگی
سبزیجات
اسفناج، بادروج (ریحان کوهی)، بامیه، برگ مو، باقالا تازه، پونه، پیازچه، تربچه، ترخون، ترشک، تره، گل کلم، کلم بروکلی، تره فرنگی، جعفری، چغندر، خرفه، رازیانه، ریحان، ریواس، سوسنبر، شاهتره، شاهی (تره تیزک)، شبدر، شنبلیله، شوید، فرنجمشک، قارچ، کاسنی، کاهو، کرفس، کلم، گزنه، گشنیز، لوبیا سبز، مرزه، مارچوبه، نعنا، والک (تره کوهی)، یونجه
صیفیجات
بادمجان، خربزه، خیار بوته ای، خیار چنبر، دستنبو، طالبی، فلفل سبز، فلفل قرمز، کدو حلوایی، کدو سبز، گوجه فرنگی، هندوانه
آجیلها
بادام تلخ، بادام زمینی، بادام شیرین، بادام کوهی، بادام هندی، بلوط خوراکی، به دانه، پسته، پسته کوهی (بنه)، تخمه آفتابگردان، تخمه خربزه، تخمه طالبی، تخمه کدو، تخمه هندوانه، چلغوز (دانه کاج)، خشخاش، شاه بلوط، شاهدانه، فندق، قیسی، کنجد، گردو
ادویهها و چایها
آویشن، اسپند، اسطوخودوس، افتیمون، انیسون، بادرنجبویه، برگ بو، تخم کافشه (کاجیره)، جوز هندی، خردل، دارچین، رزماری، زردچوبه، زعفران، زنجبیل، زنیان، زیره سبز، زیره سیاه، سماق، سیاه دانه، فلفل سیاه، قهوه، گلپر، گل گاوزبان، میخک، نشاسته، نمک، وانیل، هل
روغنها
روغن آرگان، روغن آفتابگردان، روغن بادام تلخ، روغن بادام شیرین، روغن بنفشه، روغن حیوانی، روغن ذرت، روغن رزماری، روغن زنبق، روغن زیتون، روغن زنجبیل، روغن سیاه دانه، روغن کانولا، روغن کرچک، روغن کنجد، روغن گردو، روغن مصطکی، روغن نارگیل
سرکهها
سرکه انگور، سرکه بالزامیک، سرکه برنج، سرکه خرما، سرکه سیب، سرکه نارگیل
عرقیجات
عرق آویشن، عرق اسطوخودوس، عرق بابونه، عرق بادرنجبویه، عرق بومادران، عرق بهارنارنج، عرق بیدمشک، عرق پونه، عرق خارخاسک، عرق خارشتر، عرق رازیانه، عرق شاهتره، عرق کاسنی، عرق نعنا، عرق هل، عرق یونجه، گلاب
توتها و بذرها
بزرک سیاه، بزرک قهوه ای، تخم اسفرزه، تخم بارهنگ، تخم بالنگو، تخم ریحان، تخم مرو، تمشک، توت شیرین، توت فرنگی، خاکشیر، شاه توت، قدومه
ریشهها
پیاز، پیاز عنصل، ترب، چغندر، زردک، سیب زمینی، سیب زمینی ترشی، سیر، شقاقل، شلغم، کلم قمری، موسیر، هویج
مزایای خرید جزوه جامع خواص، مزاج و مصلحات خوراکیها
شما با خرید جزوه جامع خواص، مزاج و مصلحات خوراکیهای طبایع از امکانات زیر بهرهمند خواهید شد:
- دریافت نسخههای به روزرسانی شده بعدی به شکل کاملا رایگان (گارانتی همیشگی محتوایی)
- دریافت کد تخفیف 100 درصدی برای آزمون مزاج پیشرفته طبایع (به ارزش 25 هزار تومان)
- دریافت کد تخفیف 50 درصدی جهت خرید فایل صوتی کلاس 3 ساعته «از خرید تا پخت مواد غذایی در آشپزخانه دوست داشتنی من» دکتر اختری (لینک مشخصات کلاس)
نکات مهم قبل از خرید
- شما میتوانید با هماهنگی پشتیبان با شماره 09394398583 نسخه پرینت شده جزوات را با پرداخت هزینه اضافه چاپ و ارسال آن دریافت کنید.
- در صورت تمایل به استفاده از کد تخفیف 50 درصدی خرید فایل صوتی کلاس، قبل از خرید جزوه به پشتیبان اطلاع دهید.
- کد تخفیف 100 درصدی آزمون مزاج پیشرفته طبایع، پس از خرید جزوه برای شما ارسال خواهد شد.
لینک خرید و کد تخفیف
گسترش و توسعه مفاهیم و علوم طب سنتی و استفاده کاربردی از آن مهمترین رسالت ما در مجموعه طبایع است. لذا برای اینکه این جزوه با قیمت پایینتری به دست شما برسد، کد تخفیف 50 درصدی برای شما در نظر گرفتهایم. قیمت اصلی این جزوه 150 هزار تومان است که پس از اعمال 50 درصد تخفیف معادل 75 هزار تومان خواهد شد.
برای خرید و ثبت سفارش می توانید از طریق ارتباط با پشتیبانی در پیامرسان بله یا تلگرام اقدام کنید. فایل خریداری شده از طریق همین پیامرسانها برای شما ارسال می شود.
دریافت فایل نمونه جزوه
برای اطلاع بیشتر از محتویات جزوه و نحوه نگارش و تولید محتوای آن، 10 صفحه از جزوه اصلی به صورت تصادفی و رایگان در اختیار شما قرار میگیرد. شما میتوانید این نمونه را با فشردن آیکون pdf زیر دریافت کنید.
سوال، پیشنهاد و انتقاد
قطعا هیچ کاری بدون عیب و نقص نیست. از شما مخاطب محترم تقاضا میکنیم پس از تهیه جزوه، ما را از نظرات ارزشمند خود بیبهره نکنید و به بهتر شدن این جزوه در نسخههای بعدی کمک کنید. شما میتوانید برای ارسال نظر، پاسخ به سوالات و دریافت پشتیبانی به شماره 09394398583 در پیامرسانهای تلگرام و بله پیام بدهید!
رعایت حقوق مادی و معنوی
ممکن است با جستجو در اینترنت تمامی این موضوعات را بیابید و به رایگان از محتواهای خیلی زیادی که در سایتهای مختلف منتشر شده استفاده کنید. اما گردآوری همه آنها در یکجا و ارائه آن به زبان امروزی و کاملا کاربردی زمان و هزینه زیادی از ما گرفته است. لذا از شما مخاطب فهیم و محترم که همیشه همراه طبایع بودید خواهشمندیم پس از تهیه نسخه الکترونیکی این جزوه، حقوق مادی و معنوی آن را رعایت کنید تا انگیزه ما برای ارائه نسخههای به روزرسانی بعدی حفظ شود و توان همراهی با شما عزیزان را از دست ندهیم.
سلب مسئولیت
سایت طبایع نسبت به استفاده از محتوای جزوه جامع خواص، مزاج و مصلحات خوراکیها برای خوددرمانی و یا تجویز بدون مجوز آن به دیگران هیچ مسئولیتی پذیرا نیست. بدیهی است این جزوه صرفا جهت آشنایی بیشتر شما با مفاهیم طب سنتی تهیه و گردآوری شده است و نباید ملاک خوددرمانی قرار بگیرد.
محتوای موجود در جزوه جامع خواص، مزاج و مصلحات خوراکیها برای افراد در گروه سنی +۱۷ در نظر گرفته شده است، لذا طبایع مسئولیتی نسبت به استفاده مخاطبین زیر این گروه سنی نمیپذیرد و تمام مسئولیت بر عهده والدین ایشان خواهد بود.
مشاهده سایر جزوات و کتب
همراه همیشگی طبایع، شما میتوانید از طریق این (لینک) سایر جزوات و کتب تخصصی طب سنتی را مشاهده بفرمایید.
آرش
سلام من این جزوه رو خریدم ولی هیچ فایلی در ایمیلم دریافت ننمودم
امیر
سلام وقت بخیر، فایل برای ایمیل و آیدی تلگرامتون ارسال شده