همانطور که میدانید یکی از راههای تامین پروتئین بدن، استفاده از گوشت حیوانات است که برای حفظ و ارتقا سلامتی نیز بسیار ضروری است. گوشت پرندگان و حیوانات دارای پروتئین و کلیه اسیدهای آمینه ضروری است که باعث میشوند بدن در برابر بیماریها مقاومت بیتری از خود نشان دهد. مرغ، گوشت گوساله، گوشت گاو، گوشت بوقلمون و… نمونهای از گوشتهای پر مصرف در میان مشتریان است. ما قصد داریم در ای مقاله به صورت اختصاصی به بررسی خواص گوشت بوقلمون در طب سنتی و طبع گوشت بوقلمون بپردازیم. پس با ما همراه باشید.
طبع گوشت بوقلمون
شاید در اولین مرحله برای شما این سوال پیش آید که گوشت بوقلمون سرد است یا گرم؟ و استفاده از آن برای چه افرادی مفید و چه افرادی مضر است. در خصوص طبع بوقلمون در طب سنتی این گونه آمده است که طبع گوشت بوقلمون در طب سنتی گرم و تر است. از اینرو این نمونه گوشت برای افراد سودایی بسیار مناسب است و میتوانند با آن طبع بدن خود را متعادل کنند.
خواص گوشت بوقلمون در طب سنتی
همانطور که گفته شد، خواص گوشت بوقلمون در طب سنتی بسیار است. از اینرو در ادامه تعدادی از خواص این نوع گوشت را برای شما خواهیم گفت:
- به طورطبیعی چربی کمی دارد و کلسترول بدخون را کاهش میدهد.
- یکی دیگر از خواص گوشت بوقلمون در طب سنتی، تقویت سیستم ایمنی بدن فرد است که این ویژگی مانع از بروز و پیدایش بیماری در فرد شده و سلامت فرد ارتقا خواهد یافت.
- همانطور که گفته شد، طبع گوشت بوقلمون گرم و تر است و منبعی غنی از پروتئین میباشد. از اینرو استفاده از آن برای سایر مزاجها بدون مشکل است.
- از خواص گوشت بوقلمون در طب سنتی میتوان به نقش مهم آن در رشد بافت و ترمیم بافت های آسیب دیده اشاره کرد.
- در زمان بارداری بدن خانمها به پروتئین زیادی نیاز دارد، گوشت بوقلمون هم غنی از پروتئین است؛ بنابراین مصرف آن به خانمهای باردار توصیه میشود.
- به خاطر مواد مغذی اضافی یافت شده در بوقلمون، مانند ویتامین ها و مواد معدنی، بدن سازها می توانند بعد از ورزش به درستی ریکاوری شوند
- باعث افزایش و بهبود خواب و افزایش ایمنی بدن میشود.
از بوقلمون سالم استفاده کنید!
مصلح گوشت بوقلمون
همانطور که در موارد بالا قید شد، طبع بوقلمون گرم و تر است. مصلحهای بوقلمون گشنیز و سماق هستند که مصرف آنها همراه با گوشت بوقلمون، توسط پزشکان طب سنتی توصیه شده است. البته مواد غذایی مختلفی جدا از موارد گفته شده وجود دارد که میتواند به عنوان مصلح همراه با گوشت بوقلمون مورد استفاده قرار گیرد.
نتیجه
گوشت پرندگان و حیوانات یکی از منابع غنی برای تامین پروتئین بدن است که در حفظ و ارتقا سلامتی بدن نقش مهمی نیز برعهده دارد. در این میان گوشت بوقلمون از جمله گوشتهای پر خواص است که در طب سنتی بر استفاده از آن تاکید شده است. مقاله حاضر به شما کمک خواهد کرد تا در خصوص طبع گوشت بوقلمون و خواص گوشت بوقلمون در طب سنتی بیشتر بدانید.
YALDA60
سلام وقت بخیر
پای بوقلمون برای غضروف سازی موثر است و خواص مفیدی دارد ؟
متشکرم .
نرگس
بالاخره گرم و تره ؟
یا گرم و خشک؟
محمدرضا میر
گوشت بوقلمون گرم و تره اما رطوبت کمتری نسبت به گوشت گوسفند داره و کمی هضمش نسبت به گوشت گوسفند جوان سختره برای همین وعده شام بهتره مصرف نشه و در در افراد مبتلا به سنگ کلیه و نقرس هم محدود و با احتیاط مصرف بشه.
در قسمت پایین متن هم اشتباه تایپی بود که گرم و خشک ذکر شده بود که در متن هم اصلاح شد.