مشاهده و دانلود جزوه های آموزشی
ما را دنبال کنید

خواص و مزاج گوشت بوقلمون در طب سنتی

نوشته های مرتبط
3 دیدگاه
YALDA60

سلام وقت بخیر
پای بوقلمون برای غضروف سازی موثر است و خواص مفیدی دارد ؟
متشکرم .

نرگس

بالاخره گرم و تره ؟
یا گرم و خشک؟

محمدرضا میر

گوشت بوقلمون گرم و تره اما رطوبت کمتری نسبت به گوشت گوسفند داره و کمی هضمش نسبت به گوشت گوسفند جوان سختره برای همین وعده شام بهتره مصرف نشه و در در افراد مبتلا به سنگ کلیه و نقرس هم محدود و با احتیاط مصرف بشه.

در قسمت پایین متن هم اشتباه تایپی بود که گرم و خشک ذکر شده بود که در متن هم اصلاح شد.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *