خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج گوشت بوقلمون در طب سنتی

گوشت بوقلمون غنی از پروتئین است

طبع گوشت بوقلمون و خواص آن

در خصوص خواص گوشت بوقلمون در طب سنتی و مزاج آن این گونه آمده است که:

  • طبع گوشت بوقلمون در طب سنتی گرم و تر است
  • به طورطبیعی چربی کمی دارد و کلسترول بدخون را کاهش می دهد
  • تقویت سیستم ایمنی بدن را به همراه دارد.
  • منبع غنی از پروتئین می‌باشد.
  • از خواص بوقلمون در طب سنتی نقش مهم آن در رشد بافت و ترمیم بافت های آسیب دیده است.
  • در زمان بارداری بدن خانم‌ها به پروتئین زیادی نیاز دارد، گوشت بوقلمون هم غنی از پروتئین است؛ بنابراین مصرف آن به خانم‌های باردار توصیه می‌شود.
  • به خاطر مواد مغذی اضافی یافت شده در بوقلمون، مانند ویتامین ها و مواد معدنی، بدن سازها می توانند بعد از ورزش به درستی ریکاوری شوند
  • باعث افزایش و بهبود خواب و افزایش ایمنی بدن می شود.

از بوقلمون سالم استفاده کنید

از بوقلمون فرآوری شده به شکل گوشت بدون چربی، هات داگ و بیکن که همه آن ها سدیم بالایی دارند، خودداری کنید. حتی بوقلمون یخ زده، پر از نمک و مواد نگهدارنده است.
به دنبال بوقلمون تازه، لخم، ارگانیک، و مرتعی باشید که بدون استفاده از آنتی بیوتیک ها، در شرایط انسانی پرورش داده می شوند.

مصلح گوشت بوقلمون

مصلح‌های آن گشنیز و سماق هستند که مصرف آن‌ها همراه با گوشت بوقلمون، توسط پزشکان طب سنتی توصیه شده است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۲.۵ (۲ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
2.5 (2 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *