مزاج | سرد و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | سوپ بروکلی با قارچ مفید برای مزاج های گرم و خشک، ضد سرطان، مفید برای دیابت، تقویت گوارش مفید است. | ||
مواد لازم | نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره : به میزان لازم بلغور جو یا جو پرک : یک پیمانه قارچ : هشت عدد کلم بروکلی گل گل شده : دو پیمانه گوجه فرنگی یک اندازه : چهار عدد | ||
روش تهیه | برای تهیه سوپ بروکلی با قارچ ، بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس به همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم. قارچ را به برش های دو الی سه سانتی خرد می کنیم. گوجه فرنگی را با کمی آب در مخلوط کن می ریزیم تا نرم شود و همراه نمک، فلفل، زنجبیل و چودر زیره مدتی می پزیم. پس از این که گوجه آماده شد، آن را همراه کلم بروکلی و قارچ به بلغور جو اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...