پخت و پزدمنوش

طرز تهیه دمنوش دارچین و زعفران

طرز تهیه دمنوش دارچین و زعفران در طب سنتی

مزاجگرم و خشکتعداد نفر 
مواد لازم
آب : دو لیوان
عسل : دو قاشق مرباخوری
زعفران آب شده : به میزان لازم
چوب دارچین : یک تکه متوسط
مدت زمان پخت۳۰
روش تهیهبرای تهیه این دمنوش باید دارچین و زعفران را در یک قوری چینی ریخته، به میزان لازم آب جوش به آن اضافه کرده و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم دم می کنیم .
منبع۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن