مواد لازم
- سیب زمینی: ۳ عدد بزرگ
- پیاز: ۱ عدد
- تخم مرغ: ۱ عدد
- زردچوبه و نمک و فلفل
دستور پخت
برای تهیه کوکو سیبزمینی ابتدا سیب زمینی را پوست بگیرید و بشورید و با رنده ریز رنده کنید . با رنده درشت کوکو ترد و خوش طعم نمیشود حتماً رنده ریز بزنید.
رندههای سیب زمینی را بریزید داخل دستمال کتان و فشار بدهید تا تمام آب سیب زمینیها خارج شود. پیاز را هم با رنده ریز رنده کنید و آبش را خوب بگیرید.داخل یک کاسه تمیزی سیب زمینی و پیاز ی را که آبش رآ گرفتید را بریزید و زرد چوبه و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید.
تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و بعد به سیب زمینی و پیاز اضافه کنید و کمی نمک بپاشید.
داخل ماهی تابه مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود از کوکو به اندازه یک قاشق داخل تابه بریزید و شکل بدهید و بگذارید سرخ شود (با حرارت متوسط)وقتی یک طرف کوکوها سرخ شد طرف دیگشون را برگردانید تا هر دو طرف خوب سرخ و طلایی و برشته شوند.
بعد از سرخ شدن کوکوها آنها رو روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.چون اب سیب زمینیها رو قبل از پخت گرفتیم دیگه لازم نیست به مایع کوکو آرد اضافه کنیم.
اگر دوست داشتید میتونید مقداری پودر نعناع خشک هم به مایع کوکو قبل از پخت اضافه کنید.