مواد لازم :
- پیازداغ ۳ قاشق چای خوری
- زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
- آب ۵۰۰ میلی لیتر
- ارزن خوراکی بدون پوست ۳۰۰ گرم
- عدس پخته ۱۰۰ گرم
- کشک ۲۵۰ میلی لیتر
- سیر داغ ۳ قاشق سوپ خوری
- نعنا داغ ۱ قاشق سوپ خوری
- زعفران حل کرده در آب ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
برای تهیه توگی سرداغی در ابتدا پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابهای بریزید، گوشت را به آن بیفزایید و تابه را روی اجاق بگذارید. آنگاه با حرارت ملایم گوشت را تفت دهید. اکنون ۵۰۰ میلی لیتر آب به مواد بیفزایید و صبر کنید تا بجوشد. حالا ارزن خوراکی را اضافه کنید و ۲۰ دقیقهٔ دیگر بجوشانید تا بپزد. سپس عدس پخته را بیفزایید و مخلوط کنید. بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کشک را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن، دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید. سپس اجاق را خاموش کنید، در قابلمه را ببندید و ۱۰ دقیقه صبر کنید. اینک غذا را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با سیرداغ، نعناع داغ، پیاز داغ، زعفران و کشک تزئین نمایید و میل کنید.