مواد لازم:
- برنج ۵/۰لیوان
- لپه ۵/۰لیوان
- سبزی آش (تره و جعفری) ۴ لیوان
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- نعناع خشک ۴ قاشق غذاخوری
- روغن کانولا ۵ قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط ۱عدد
- ماست ۲لیوان
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان دلخواه
طرز تهیه:
برای تهیه آش ماست افطاری به سبک آذری در ابتدا لپهها را در قابلمهای بریزید و بگذارید کاملاً پخته شوند. برنج را هم اضافه کنید و اجازه دهید آنقدر حرارت ببینند تا لعاب بیندازند. حالا ادویهها و سبزی را بریزید و بگذارید تا محتویات آش با حرارت ملایم پخته شود. در ظرفی دیگر، گوشت را با پیاز رنده شده و کمی زردچوبه و فلفل سیاه مخلوط کنید و به صورت کوفته ریزه درآورید و با کمی روغن تفت دهید. بعد آن را در آش بریزید. نعناع را در کمی روغن تفت دهید و به سایر محتویات آش بیفزایید و بگذارید ۱۰ دقیقه دیگر آش روی حرارت بماند. پس از این مدت آش شما آماده سرو خواهد بود. در این زمان میتوانید به آن ماست را اضافه کنید. البته میتوان ماست را سر سفره برد تا هر کس هنگام کشیدن آش، آن را اضافه کند.