خواص
- گرم و خشک
- ملیّن
- خون ساز
- تقویت عمومی گوارش
مواد لازم
- گردو : 15 عدد
- زعفران آب شده : به میزان لازم
- آب : نه پیمانه
- روغن کنجد : به میزان لازم
- پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
- آرد سبوس دار : دو قاشق غذاخوری
- پودر نعناع خشک : دو قاشق غذاخوری
- کشک محلی : سه پیمانه
- نمک، زردچوبه، فلفل : به میزان لازم
دستور پخت
- پیاز را با روغن کنجد و مقداری زرد چوبه تفت می دهیم.
- گردوها را کوبیده و با پیاز کمی تفت می دهیم،
- سپس پودر نعناع خشک را اضافه کرده و کی تفت می دهیم.
- در نهایت آرد را افزوده و مدتی حرارت می دهیم.
- 9 پیمانه آب گرم را به مواد قبلی اضافه می کنیم
- بعد از مدتی کشک،نمک،زعفران آب شده و فلفل را نیز افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود.
منبع
۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی