مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | مفید برای کبد و کلیه | ||
مواد لازم | عسل : سه پیمانه سرکه انگور : یک پیمانه عرق نعناع : یک پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه سرکه انگبین باید تمام مواد را با هم در ظرفی ریخته و به هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند و با حرارت بسیار کم و ملایم حدود 2 الی 3 ساعت میپزیم تا قوام بیاید و کمی غلیظ شود. وقتی شربت آماده شد، اجازه میدهیم خنک شود و در ظرف مورد نظر می ریزیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...