مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | مفید برای کبد و کلیه | ||
مواد لازم | عسل : سه پیمانه سرکه انگور : یک پیمانه عرق نعناع : یک پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه سرکه انگبین باید تمام مواد را با هم در ظرفی ریخته و به هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند و با حرارت بسیار کم و ملایم حدود 2 الی 3 ساعت میپزیم تا قوام بیاید و کمی غلیظ شود. وقتی شربت آماده شد، اجازه میدهیم خنک شود و در ظرف مورد نظر می ریزیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...