مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | مفید برای کبد و کلیه | ||
مواد لازم | عسل : سه پیمانه سرکه انگور : یک پیمانه عرق نعناع : یک پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه سرکه انگبین باید تمام مواد را با هم در ظرفی ریخته و به هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند و با حرارت بسیار کم و ملایم حدود 2 الی 3 ساعت میپزیم تا قوام بیاید و کمی غلیظ شود. وقتی شربت آماده شد، اجازه میدهیم خنک شود و در ظرف مورد نظر می ریزیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
