خواص خوراکی‌هاسرکه ها

خواص و مزاج سرکه سیب در طب سنتی

طبیعت سرکه سیب سرد و خشک است.

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج سرکه سیب این گونه آمده است که:

  • طبیعت سرکه سیب سرد و خشک است.
  • سریع النفوذ و رساننده قوای ادویه به اعضا است.
  • سرکه‌ی سیب می‌تواند به طور طبیعی، فشار خون را پایین بیاورد.
  • محرک اشتها است.
  • شستن صورت با سرکه سیب به تنظیم ph پوست شما کمک می‌کند.
  • قبل از خواب، دو قاشق غذاخوری سرکه‌ی سیب بخورید تا از دیابت پیشگیری کنید.
  • جهت کاهش (قطع) صفرا و تفتیح معده و انسداد عروق گوارش و طحال مفید است.
  • سرکه سیب،آب گرم،دارچین و عسل را با هم ترکیب کنید و روزانه آن را بنوشید تا سیستم ایمنی بدنتان تقویت شود.
  • جریان خون را بهتر کرده، کبد را پاکسازی کرده و به سموم کمک می‌کند تا بهتر از بدن دفع شوند.
  • خوردن انجیر و مویزی که در سرکه خیسانیده باشند برای درمان طحال مفید است.
  • سرکه سیب طبیعی دارای اسیدهایی است که محرک ترشحات سلولهای کبدی و صفرایی می باشد و موجب جلوگیری از زیادشدن اوره و چربی خون می شود.
  • همچنین در ترکیب نوشیدنی مفید و گوارای سکنجبین نیز مورد استفاده است که مصرف آن برای کبد بسیار مفید است.
  • لطیف کننده مواد (ملطف) است. اگر مواد غلیظ مانند گوشت گاو یا کله پاچه را با آن بپزند یا همراه آن بنوشند سبب تلطیف و هضم بهتر آن می‌شود.

سرکه سیب اصل چگونه است؟

بوی سرکه سیب طبیعی کمی تند و رنگ آ‌ن قهوهای روشن است که در صورت عدم تصفیه در در ته ظرف آ‌ن رشته های تور مانند و ظریفی دیده میشود که در اصطلاح به آ‌ن مادر سرکه میگویند. هرچه مقدار این ماده بیشتر باشد، سرکه مرغوبتر خواهد بود.

توجه کنید که

  • زنانی که پوکی استخوان دارند، باید با احتیاط سرکه سیب مصرف نمایند.
  • مصرف مرتب سرکه سیب می تواند باعث کاهش تراکم استخوان شود.
  • مصرف سرکه سیب خالص و مخلوط نشده با آب می تواند باعث ساییده شدن مینای دندان و سوختن دهان و گلو شود.
  • سرکه سیب، می‌تواند بر داروهای دیابت و بیماری‌های قلبی اثر بگذارد، بنابراین اگر دارویی مصرف می‌کنید قبل از مصرف سرکه سیب، با پزشکتان مشورت کنید.

طرز تهیه

  •  ابتدا سیبها را کاملا تمیز بشویید .
  •  آنها را به چهار قسمت تقسیم کرده و هسته و دم ان را جدا کنید .
  •  آب سیبها را به وسیله ی آبمیوه گیری بگیرید.
  •  آب سیبها را درون ظرف مورد نظرتان بریزید و به ازای هر کیلو آب سیب یک لیوان سرکه سیب اضافه کنید .
  •  ظرفتان را به مدت ۴۰ روز در جای گرم قرار دهید در این روش به آب نیاز ندارید و بعد از چهل روز بدون صاف کردن مورد استفاده قرار می گیرد.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن