پخت و پزسوپ و آش

طرز تهیه آش سوماق

طرز تهیه آش سوماق در طب سنتی

مواد لازم

  1. بلغور: ۲ پیمانه
  2. عدس ریز: یک‌چهارم پیمانه
  3. لوبیاقرمز: یک چهارم پیمانه
  4. پیاز: یک عدد درشت
  5. سیر: ۲ حبه
  6. سماق: ۱۵۰ گرم
  7. چغندر: معمولی: ۲عدد متوسط
  8. گردو (خردشده:) یک‌دوم پیمانه
  9. روغن مایع:۳ قاشق غذاخوری
  10. شکر ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  11. نمک و زردچوبه: به میزان کافی

طرز تهیه:

برای تهیه آش سوماق ابتدا بلغور و لوبیا و عدس و سیر را خوب شسته و با یک‌ونیم لیتر آب می‌گذاریم تا بپزد. پیاز را با زردچوبه سرخ کرده یا تفت می‌دهیم و همراه با گردو و چغندر بعد از یک ساعت و نیم که مواد آش به حالت نیم‌پز درآمد، به غذا اضافه می‌کنیم. سماق را یک بار با آب سرد می‌شوییم و ۵/۲ تا ۳ لیوان آب گرم روی آن ریخته و به مدت ۵ دقیقه می‌جوشانیم و آب آن را صاف کرده شکر را به آن اضانه می‌کنیم. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قبل از سرو غذا آب صاف شده سماق و شکر را به غذا اضافه می‌کنیم.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *