خواص
- ملیّن
- مفید برای تقویت عمومی
- ضد چربی و کلسترول خون
- ضد نفخ
- خون ساز
- تقویت بینایی و امور جنسی
مواد لازم
- برنج نیم کوب: یک و یک دوم پیمانه
- روغن کنجد: به میزان لازم
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
- بلغور گندم: یک پیمانه
- عدس: یک دوم پیمانه
- پودر نعناع خشک: به میزان لازم
- لوبیا سفید: یک دوم پیمانه
- چغاله بادام: چهار پیمانه
- تره، شوید: دو پیمانه
دستور پخت
- حبوبات را از قبل خیس می کنیم.
- لوبیا را به همراه آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم.
- برنج، عدس و بلغور گندم را همراه سبزی، کمی زردچوبه، نمک، فلفل و زنجبیل می پزیم.
- پس از این که مواد خوب پخته شد، لوبیا را به آن اضافه می کنیم.
- چغاله بادام را می پزیم تا آب آن تمام شود.
- سپس آن را کمی می کوبیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم.
- پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم.
- پس از مدتی نعناع خشک را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.
- پیاز را به آش اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
منبع
۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی